Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Virust kapott a merevlemezem....

Kis Kulacska kérdése:

Virust kapott a merevlemezem. Hogyan tudnam beinditani, mert abszolut nem reagal a winyo?

Figyelt kérdés
Letoltottem netrol a NFS Carbont es mikor kicsomagoltam , el akartam inditani a telepitest nem indult el. igy probalkoztam mas ikonokra kattintva es egyszer csak felugrott a cmd.exe es onnan kezdve az egesz gep megbolondult . a gondom az lenne hogy az egyik.merevlemezemet teljesen tonkretette valamilyen virus, azaz nem eszleli a gep es a benne levo lemezmeghajto motor sem indul el.

#vírus #merevlemez #nem látja a szamitógep a merevlemezt #nem pörög ki a meghajtómotor
2015. júl. 10. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Anti-Malware + HitmanPro vizsgálat.HDD Senitel-lel nézzd át.Majd HDD Regenerator-ral probáld megjavítani.Ha ezután is rossz akkor húzd újra és Easeus Partition Magic-kal particionáld ujra.
2015. júl. 10. 22:57
 2/9 A kérdező kommentje:

a BIOS sem latja a winyot

ezek a programok helyre tudjak allitani?

kicsit kezdo vagyok meg ebben a temaban

2015. júl. 10. 23:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha Bios nem látja akkor csak a HDD Regenerator-ral tudod megpróbálni vagy Hiren's Boot CD-vel.Nézd meg hogy rendesen van -e csatlakoztatva.
2015. júl. 10. 23:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát ha a BIOS-ban sem látni, akkor nem tudsz vele semmit csinálni, sem vírusirtást, sem újratelepítést. Ez valamilyen hardveres hiba. Próbálj meg egy Puppy Linuxot futtatni pendrájvról, ahhoz ugyanis nem szükséges merevlemez, a memóriába másolja magát, onnan fut. Ha így működik a géped, akkor esélyes, hogy új vinyót kell venned.
2015. júl. 10. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:
+1 a Puppy.
2015. júl. 10. 23:15
 6/9 anonim ***** válasza:
HIRENS BOOT CD!! :)
2015. júl. 10. 23:17
 7/9 A kérdező kommentje:

megprobalkozom a hdd regeneratorral

ha nem megy akkor varok a csodara es szerzek egy ugyan olyan winyot es kicserelem a lemezt

hogy az adatokat szedjem le rola

2015. júl. 10. 23:21
 8/9 anonim ***** válasza:
WD a legjobb!!!:)
2015. júl. 10. 23:23
 9/9 A kérdező kommentje:

az egesz gond akkor kezdodott amikor az Autorun ikont megnyitottam

onnantol kezdve a winyo eltunt

addig semmi baj nem volt

utana minden telepito exe-nek azt irta ki a windows 7 hogy nem win32 alkalmazas

2015. júl. 10. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!