Szerintetek telefon ugyben a windows phone jobb, mint az androidos rendszer? A baratom nokia lumia-t akar, de nem akarja elhinni nekem, hogy az android jobb
Nekem is Nokia Lumia van. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Semmi rosszat nem tudnék mondani.
Androidos még nem volt nekem.
Attól, hogy az egyik jó, még nem jelenti azt, hogy a másik mindenképpen rossz :) Lehet mindkettő jó. Hadd vegyen olyat, amilyet ő akar. Neked meg olyan van, amilyet te akartál.
Szubjektív. Jelen pillanatban napi szinten használom mindkét rendszert, nekem jobban bejön a WP. Amire használom bőven elég, az elterjedtebb programok erre is elérhetőek, belakás után se lassul a telefon.
A két rendszert meg összességében nem lehet egyik-másik fölé-alá helyezni, valamelyik ebben, valamelyik abban jobb.
Miért kéne ráerőltetni a te saját, szubjektív véleményedet?
Különben sincs objektív skála, hogy mi mennyire jó. Van, amiben az egyik jobb, van, amiben a másik. Ráadásul van, akinek ez jön be, van, akinek az.
Ne akard a saját véleményedet ráerőltetni, az ő telefonja lesz, nem a tiéd. Ő tudja, hogy milyet szeretne. (Mondom ezt úgy, hogy én Android-párti vagyok.)
Mindkettő rendszerű telefon jó.
Mindkettő rendszerben vannak hibák.
Úgy kell választani mindig a leendő telefonunkat, hogy elgondoljuk, hogy hosszú távon mire akarjuk inkább használni.
Ha játékra főként, erős "vassal" és árral kell számolni.
Ott is meg kell nézni, hogy melyik platformra van a kedvenc játékunk.
Ha csak telefonálás,netezgetés, videók nézegetése utazás közben a célunk,akkor egy olcsóbb telefon is megteszi. A wifit, lejátszást mindegyik tudja, ingyenes netet mindenhol lehet találni. Ha fényképezni akarunk, akkor jobb kamerás a nyerő :-)
Mindkettő tipusú telefonom van, volt, és lesz is, hiszen mindegy, hogy a fő funkciót ( telefonálás ) milyen rendszer szolgáltatja.
Jelenleg az androidnak jobb a programválasztéka, sokkal több ingyenes szoftvert lehet letölteni, mint a windows rendszerre.
A windows rendszer felfutóban van, a telefonon nálam jól teljesített. ritka a belassulás, eddig csak akkor indult újra, ha én akartam, ellenben az androiddal......
Szerintem mindegy, hogy melyiket választja, mindkettőt meg kell szokni, és meg is lehet szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!