Melyik a jobb az XBOX vagy a PS4?
Figyelt kérdés
2015. júl. 6. 19:02
1/4 anonim válasza:
Amelyiket nem a bal oldalra teszed.
2/4 anonim válasza:
Az xbox ONE_ra gondolsz? :D
Amugy Nagyon jo mind a kettő
rengeteg dologban mulják egymást felűl viszont ami mindent visz,hogy az xbox-hoz van kinect és tobb játék mint Ps4re :D
3/4 anonim válasza:
Azonos kategória, nagyjából azonos szinten vannak. Ami számottevő, hogy melyikre milyen játékokat adnak ki, ugyaniy vannak, amik csak az egyikre, vagy csak a másikra jelennek meg.
Innentől kezdve minden más csak flame lenne. Ki ezt szereti, ki azt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Most szeretnék venni egyet és idáig xboxra gondoltam, de most játszottam nem rég Ps4-en és az is nagyon jó volt! Amúgy ha már xbox, akkor melyiket ajánljátok mert nem vagyok túl jártas, csak alap dolgokat tudok. (lány vagyok)Amúgy főleg autós játékokat vennék hozzá. És lehet hogy vennék hozzá kormányt is.
2015. júl. 8. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!