Lenne egy fontos elözmény, tegnap kitöröltem sajnos, olvastam h vissza lehet nezni?
Figyelt kérdés
Chrome esetén:
Windows 7:
C:\Users\[Felhasználó neved]\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default
Ezt olvastam de nem tudom h kell megnezni.
c:megvan felhasznalo nevem de tovább nem jutottam mert a local settingst már nem talalom(letöltések,képek ilyenek vannak benne)
2015. júl. 6. 11:21
1/5 anonim válasza:
Kapcsold be a rejtett fájlokat, bár ilyenről még nem hallottam, hogy törlés után vissza lehet nézni..
2/5 A kérdező kommentje:
szia sikerült :) de nem tudom megnezni,sima feher lapot mutat,az internet nem nyitja meg,jegyzettömb meg fura betükkel,hogy tudnam megnezni a tartalmat?
2015. júl. 6. 11:53
3/5 anonim válasza:
Az egy bináris fájl, sehogy nem tudod olvasni, a Chrome tudja. Nem lesz benne a törölt előzmény, mivel kicsit személyes adatokat sértene, ha ugyanott maradna.
4/5 A kérdező kommentje:
pedig megtaláltam :)
2015. júl. 7. 09:21
5/5 A kérdező kommentje:
még az benne van hogy melyik oldalak lettek megnyitva,söt még a billentyöleütés is :) pedig kitöröltem tegnap elött minden elözmémyt
2015. júl. 7. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!