Windows 7 képernyőfagyás?
Üdv!
Egy olyan problémám van, hogy nagyjából egy hete, a gépem folyamatosan befagy. Ált. bekapcsolás után, egy fél percel. Megfagy a képernyő, a billentyűzet nem működik, az egérre sem reagál. A gép újraindítása volt eddig csak ami működött ilyen esetekben, a fagyások nem maradnak tőle abba. Nem egy példa volt, hogy a gép Bootolás közben fagyott így be. Újratettem a gépet, Update-eltem már mindent, de még mindig ugyan ez van. Sokszor van az, hogy ezt az újraindítom mert befagy dolgot az 1. bekapcsolástól számolva 5-6x megcsinálom, utána bekapcsolódik a gép és tökéletesen megy. Sokszor volt, hogy facebookon amikor egy képet néztem pl, akkor fagyott be. Ma youtube-on videót néztem, és befagyott a gép, de a hang ment tovább. Esetleg ez valami alkatrész hiba? Válaszokat előre is köszönöm!
Hát a gép portalanítva elég rég volt. :D.
A túlmelegedés esetében mit lehetne ez ellen tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!