Új RAM-nak fontos hogy az is DRR2 legyen?
Üdv!
Kingston kvr667drn5 2gb RAM-om van jelenleg, szeretnék újat venni mert lefagy a gép, nem bírja el a WIN7-et, ezért arra lennék kíváncsi hogy fontos a 4GB-os nak Kingstonak lennie és DRR2 nek?
Úgy döntetettem veszek egy RAM-ot
És csak az 1, modult veszem ki, bent hagyok a 1GB-ot és veszek hozzá 2GB-ot ezt: [link]
Pedig az ötös okosat válaszolt. És nem is lehet hülye, ha COMODO-t használ, az én régi gépem is az húzta ki a kakiból :) Az XP tényleg jó, egyszerűbb konfigurálni, kevesebb helyet foglal, és több ezer vagy több tízezer program van rá, és a nagy gyártók még mindig gyártanak rá ezt-azt. DE! Hagyjuk az XP-t, én is ezt mondom. Már kívülről ismeremk szinte minden hangját (na meg a win2000-ét is) Egyszer mindennek vége. Ez az élet rendje. De ha ilyen gépem lenne, se xp-t, se win7-et nem használnám rajta, helyette feltennék szépen egy Linuxot :)
A Puppy Linux 5.2.8 az, amit ajánlani tudok :) Egy tapasztalt windows usernek nagyon könnyű megtanulni a használatát :) És ez nem WinVista, meg Win8, hogy lefagyjon :) Nagyon gyors rendszer, beépített driverek meg alkalmazások vannak benne. Elvileg támogatott wifire, de az én usb wifi adapterem nem támogatja a linuxot (kereskedelemi okok miatt), ezért használom a windowst. Nyilván nem csak ezért. De ha van olyan routered, ami wifi adapternek használható, és ethernet kábeled, akkor megnyerted :) (csak akkor, ha feltétlen wifi kell)
A win98 meg még kevesebb erőforrást igényel, és még jobban fut, és bizony, abban is benne volt minden alapfunkció. Játszani sem lehet rajta jó néhány éve, és ma már megőrülnék az olyan apróságok nélkül, mint pl az átrendezhető tálca, vagy épp a start menüben\tálcán rögzítés - igen, el lehet nélkülük lenni, én is használtam xp t 2003-2010 között, és teljesen meg voltam elégedve vele, de ettől még nem lesz jobb, mint a win7(8 ról nem nyilatkozok, ki sem próbáltam, minden igényemet kielégíti még a 7, vista meg talán 4 napig volt a gépemen a megjelenésekor). Az meg teljesen természetes, hogy egy új oprendszer több helyet, és több erőforrást igényel, ez mindig is így volt, megjelenésekor az xp a windowsok között az egyik legnagyobb gépgyilkos volt(talán csak a vista tudta felülmúlni), viszont ma már akármilyen új gépet veszel bőőőven übereli az akkori felső kategóriát is, semmi probléma nincs azzal, hogy az oprendszernek is több nafta kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!