Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Keresek maximum 185000 ft-ig...

Jampi996 kérdése:

Keresek maximum 185000 ft-ig laptopot, amiben: Legalább i5 4200u processzor, legalább gt 840m szintű videókártya,4 gb ram van,3-4 db usb port (mindegy milyen típusú)? És ami még nagyon fontos, hogy 4 cellás akksija legyen legalább!

Figyelt kérdés
[link] html [link] [link] [link]

2014. júl. 29. 16:59
 1/5 A kérdező kommentje:

Megéri megvenni inkább 195000 Ft-ért a Dell-inspiron-3757 laptopot amit linkeltem?

Python programozásra, weblapszerkesztésre, hd videók nézésére, internetezésre, macromedia 8-hoz(virtuális gép alatt), főiskolai jegyzetelésre, Microsoft programokhoz, játékra egyaránt használnám. (És még később a közeljövőben ki tudja mire)

A dell-inspiron 3757, 6 cellás akkuval bír, ami számomra jól jönne.

2014. júl. 29. 17:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Egy ilyen már megfelelő játékra is, memóriabővítést lehet kérni, mert kell a 8 gb ram egy ilyen géphez:

[link]

2014. júl. 29. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Túlléptem a keretet, ez még beleférhet :

[link]

2014. júl. 29. 18:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Lehet hozy megkapom a dell 3537-es laptopját aminép nem talaltam jobbat ebben az árban. 6 cellás akksi jó proci, elég erős laptopproci. Első válaszoló azcssd az meglesz oldva az nem gond viszont amugy erosebb a dell. 2.Kommentelő köszönöm neked is de HP csak munkára (nekem inkább a teljesítmény a lényeg)
2014. júl. 31. 00:26
 5/5 anonim válasza:

ha még aktuális

[link]

2014. aug. 12. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!