Most vettem egy új gépet, de szerintem nem úgy teljesít, ahogy kellene neki. Ötlet?
Figyelt kérdés
Szóval arról van szó, hogy elsősorban játékra vettem. Persze nem egy nagyon erős gép, olcsó is volt, de üzletből lett rendelve, tehát nem is használtan vettem. De vannak ugye olyan játékok, amikben lehet ajánlott beállításokat használni. És miután erre állítom be, a teljesítmény általában a játszhatatlan kategória, és sok esetben olyan játékok is min. graf. beállításokon mennek el, amelyeknek közepesen, vagy akár fullon kellene elmenniük. A www.gepigeny.hu ezzel az új géppel már szinte semmi "biztosat" nem tud mondani, már saccolni sem tudok. Egyébként ez az új gép:
2015. jún. 24. 02:29
11/12 anonim válasza:
#10 Igen, nem a celeron a fő gond. A videókártya kuka, a ram kevés. Amúgy nem rossz a gép, csak 5 évesnél fiatalabb játék fullon nem megy el rajta... Mediumon már több.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. jún. 27. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!