Most vettem egy új gépet, de szerintem nem úgy teljesít, ahogy kellene neki. Ötlet?
Szóval arról van szó, hogy elsősorban játékra vettem. Persze nem egy nagyon erős gép, olcsó is volt, de üzletből lett rendelve, tehát nem is használtan vettem. De vannak ugye olyan játékok, amikben lehet ajánlott beállításokat használni. És miután erre állítom be, a teljesítmény általában a játszhatatlan kategória, és sok esetben olyan játékok is min. graf. beállításokon mennek el, amelyeknek közepesen, vagy akár fullon kellene elmenniük. A www.gepigeny.hu ezzel az új géppel már szinte semmi "biztosat" nem tud mondani, már saccolni sem tudok. Egyébként ez az új gép:
Ebben szinte minden alkatrész alsó kategóriás. Csodát nem kell tőle várni.
Pontosan milyen játékokról van szó, milyen felbontáson, és grafikán?
Nagyon alsó kategóriás gép (GT 610 2 GB? a fene rágja meg! Szép marketing fogás az a 2 GB).
Egy ilyen videókártya max grafikán kb. 2008ig képes vinni a játékokat. De én is kíváncsi lennék mikkel próbálkozol, írd le. :)
aranyos gep :)
ez kb. office (irodai) gep legalja, gondolom rendes nagy felaral veted, es talan minosegbeli, hutesbeli hianyosagai is vanak
elore kell kerdezni
arban kb. egy erezhetoen erosebb APU rendszer kijohetet voln, es bar lehet nem a legjobb lett voln de kesz APU rendszert is biztos arultak lehet ott is es ha azt veted voln jobban jartal voln
amugy alaplapi chipset driver, vga driver legyen fent gyartoi oldalakrol
Pedig jobban jártál volna egy használttal...
(előre össze volt rakva?)
Senki se venne 150-200 ezer forintos "Gamer" PC -t akkor, ha egy 70 ezer forintossal is boldogulni lehetne.
Ezen azért nem árt elgondolkodni.
nem a celeron nal van itt a fo gond
ez nem egy p4 korszak beli celeron...
hanem a 610 el
de erezhetoen jobb vga nem fert voln bele arba
ezert kelet volna APU s gep...
hat kerdezo ha tenleg par jatek jol megy akkor egy APU tol lajulnal :)
legalabis ha azokat jol optimalizaltam amd re amikel jatszol
de persze lehet amikel most nem tudsz jatszani azokal is legalabb tudnal
persze 610 anyira alap kari hogy ha nincs amd ellen programozva kimondotan a jatek akkor mindenkepp joval tobb fps t adna, illetve magasabb bealitasokra tehetned oket...
most mar csak azt teheted hogy majd egy jatekos vga t veszel egyszer
610 et csak a bolond fogja megveni szoval... abbol sok penzre ne szamits hogy azt eltudod adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!