Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van 2 meghajtóm (C;D) Megoldha...

Van 2 meghajtóm (C;D) Megoldható? Többi lent.

Figyelt kérdés
Tehát van egy C meg egy D meghajtóm. A C meghajtóra van telepítve minden, tehát a D meghajtót nem is nagyon használom. Na de van egy játék, ami a C meghajtóra van telepítve, és nem szeretném ha elvesznének az adatok róla mikor újra rakom a gépet (C meghajtót). Ha megnyitom a "Fájl mappájának megnyitását" és az abba lévő cuccokat átmásolom a D meghajtóra, akkor a játék működni fog, az automatikus/kézi mentés a D-re ment, és a D meghajtón lesz (mintha a D-re telepítettem volna)?

#átmásolom
2015. jún. 23. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Játékonként eltér, hogy hova ment, általában nem a gyökérbe, hanem a documents mappába(voltaképp épp az ilyen esetek miatt létezik egyáltalán ez a mappa - ide tud mindenki írni, jogosultságtól függetlenül(illetve nem teljesen igaz ez, de általánosságban mégis), míg teszem azt a program files ba nem). Keress rá, hogy hol tárolja az adott játék a mentéseket, az a legegyszerűbb.
2015. jún. 23. 21:19
 2/9 Gábor_79 ***** válasza:

Hát nem feltétlen. De éppen ki is próbálhatod. Másolj át mindent ahogy elképzelted, aztán indítsd onnan.

A játék adatait nem csak egy mappában tárolja a "gép". Például a mentéseket vagy konfigurációs beállításokat. Erre nincs külön szabály, hogy minden játék ugyan úgy menti a dolgokat. Ha véletlen elindulna a másolás után, még az sem biztosíték, hogy újratelepítés után jó lenne.

Attól függetlenül nekem van pár játék ami 2 rendszertelepítéssel hamarabb lett felrakva és megy, de az mem is a C-re lett telepítve. Mondjuk amit tudtam, azt átmentettem előre az "User" és a "ProgramData" mappákból.

2015. jún. 23. 21:27
 3/9 anonim ***** válasza:

A legtöbb program a következő mappák valamelyikébe teszi a mentéseit:

Dokumentumok mappa

C:\ProgramData

C:\Users\(felhasználó neve)\AppData\Local

C:\Users\(felhasználó neve)\AppData\Roaming

2015. jún. 23. 21:31
 4/9 fersk ***** válasza:

A C újratelepítése után a D-re másolt játék valószínűleg azt fogja kérni, hogy telepítsd...

Ugyanis nem fog szerepelni a regisztrációs adatbázisban.

2015. jún. 23. 22:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát, ha rákattintok a fájl tartalmazó mappájának a megnyitására, akkor ezen van: C:\Program Files (x86)\Mount&Blade Warband
2015. jún. 24. 09:41
 6/9 A kérdező kommentje:

Tehát akkor most az áthelyezés lehetséges, de nem biztos, hogy működni fog a játék igaz?

Mert akkor én nem kockáztatok :D

2015. jún. 24. 09:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Első találat, a google hasznos tud lenni.

[link]

2015. jún. 24. 15:26
 8/9 A kérdező kommentje:

Majd valahogy elolvasom xD De magyarul nem lehetne? :D

Vagyis valahogy lefordítani? :)

2015. jún. 24. 16:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a Mount&Blade Warband mentett fájlokat, de mit kezdjek velük, hogy a D-re mentse, mikor elmentem a karakteremet a játékba (A C-re ment), de a D-re szeretném, hogy tartalmazza a fájlokat.
2015. jún. 25. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!