Van 2 meghajtóm (C;D) Megoldható? Többi lent.
Hát nem feltétlen. De éppen ki is próbálhatod. Másolj át mindent ahogy elképzelted, aztán indítsd onnan.
A játék adatait nem csak egy mappában tárolja a "gép". Például a mentéseket vagy konfigurációs beállításokat. Erre nincs külön szabály, hogy minden játék ugyan úgy menti a dolgokat. Ha véletlen elindulna a másolás után, még az sem biztosíték, hogy újratelepítés után jó lenne.
Attól függetlenül nekem van pár játék ami 2 rendszertelepítéssel hamarabb lett felrakva és megy, de az mem is a C-re lett telepítve. Mondjuk amit tudtam, azt átmentettem előre az "User" és a "ProgramData" mappákból.
A legtöbb program a következő mappák valamelyikébe teszi a mentéseit:
Dokumentumok mappa
C:\ProgramData
C:\Users\(felhasználó neve)\AppData\Local
C:\Users\(felhasználó neve)\AppData\Roaming
A C újratelepítése után a D-re másolt játék valószínűleg azt fogja kérni, hogy telepítsd...
Ugyanis nem fog szerepelni a regisztrációs adatbázisban.
Tehát akkor most az áthelyezés lehetséges, de nem biztos, hogy működni fog a játék igaz?
Mert akkor én nem kockáztatok :D
Első találat, a google hasznos tud lenni.
Majd valahogy elolvasom xD De magyarul nem lehetne? :D
Vagyis valahogy lefordítani? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!