Miért lép ki a World of Tanks?
Figyelt kérdés
A wot-ba alacsony grafikáról közepesre állítottam a játékot, és azóta nem tudok belépni mert mindig kidob mikor be szeretnék lépni. Azóta vagy 5x újratelepítettem, de semmi változás.
Tudnátok segíteni?
2015. jún. 23. 16:47
1/4 anonim válasza:
wargaming.net könyvtárakat töröld
2/4 A kérdező kommentje:
azt hol kell?
2015. jún. 25. 06:50
3/4 anonim válasza:
helyilemez - felhasználók - gépedneve nekem az egyik itt van. a másikhoz meg engedélyezni kell a rejtett fájlok megjelenítését: vezérlőpult - mappa beállításai - nézet rejtett fájlok és mappák ott pedig pipa a rejtett fájlok megjelenítésére ha ez megvan akkor helyilemez - felhasználók - gépedneve - appdata - roaming - wargaming.net
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. :D
2015. jún. 25. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!