Milyen gamer egeret és fejhallgatót ajánlatok cséhez?
Nekem ilyenem van, kínából vettem egy ezresért, már egy éve jó szolgálatot teljesít. A gyorstüzelő pedig verhetetlen, hamarabb ölök pisztollyal mint más gépfegyverrel
Razer DA-ból mit néztél? Az újabb verziót(zöld és 4G-s), vagy valamelyik régebbit?(V2, 3.5G). A régebbiek ajánlottak, az új közel se olyan jó.
A sensei se a legjobb, alacsony dpi-re nem ajánlom, de ha veszed is a rawot.
Fejhallgatóból viszont túlzás nélkül merem mondani, hogy kb minden gamer csodát felejts el, olcsóbban jobb minőségű stúdió fejest kapni, a sok.1-es bullshit..ja, azt most jellemeztem.
Előző: Minden tönkre mehet, ez aligha érv(kivétel ha bizonyosan silány alkatrész vagy gyártási hiba volt az oka).
A Senseit felejtsd el, elég gyenge lézer szenzor van benne. SS-ből a Kana V2 vagy a Rival a nyerő.
A Razer manapság elég gyenge, ha találsz 2013-as (3G/3,5G) példányt, azt megveheted.
Ezek közül a Rivalt ajánlom. A Kinzu V1 vacak, a V2 borzalmas, a V3 egész jó, de pontosságra még a Kana V2 is bedarálja, hát még a Rival.
A Zowie-kért én nem vagyok oda, nekem túl fapadosak (sokan pont ezért imádják őket). Nincs konfigurálás, nincsenek makrók, nincs játék közbeni dpi állítás, semmi. Bedugod, és játszol. Ráadásul Huano mikrokapcsolók vannak bennük, amik sokkal kevésbé tartósak, mint akár a legolcsóbb kínai Omronok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!