Fejhallgatót szeretnék venni max 20. 000Ft értékbe. Mit ajánlatok?
Szia!
Nem tudom hogy te miben gondolkodsz, vagy mi az elképzelésed és milyet szeretnél, de én karácsonyra vetettem egy MyAudio Mood fejhallgatót és nagyon meg vagyok vele elégedve, jól is néz ki! Nagyon jól kiadja a basszust, és lehet vezeték nélkül is hallgatni memóriakártyáról, illetve ugyanígy vezeték nélkül lehet rádiót hallgatni rajta, a töltése pedig elméletileg 12 órát bír. Árban is szerintem elég olcsó, 6000 Ft 2 év garanciával!:)
ár=minőség leggyakoribb esetben. minek venne 6ezerért fejhallgatót, ha 20ezerért akar venni , ami nagy valószínűséggel sokkal jobban szól és időtállóbb mint egy 6ezres.
Skullcandy nem éri meg. pláne fejhallgatóban.
okulj
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..
sennheiser,akg 1000x jobbak
Kedves 4-es válaszoló!
Az én ***** anyámat, hogy le mertem írni, hogy mit ajánlok!
Először is az, hogy odaírta, hogy max 20.000 Ft értékben, nem azt jelenti szerintem, hogy hajszál pontosan annyiért akar venni. Nyilván való, hogyha talál olcsóbban olyat ami tényleg jó, és megtetszik neki akkor megveszi azt. Mert manapság senki sem ******a pénzt. Másrészt pedig attól, hogy egy fejhallgató 6000 Ft nem jelenti azt, hogy ****, és 1 éven belül tönkremegy!!! Mellesleg, azt írtam hogy lehet vezeték nélkül IS hallgatni memóriakártyáról... De lehet vezetékkel IS, gépről, telefonról, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!