Szerintetek melyik kis karit kezdjem el (WOW)! Rogue vagy Paladin, a szerón WOTLK van!?
Warrri után szeretnék más karit is kezdeni csak nem tudom melyik lenne jó! Nekem mind2 bejön csak dönteni nem tudok!:D
!!Jah és előre szolok senki ne kezdje el itt a WoW ellenes szövegét, meg a foglalkoz barátnős dumáit!! :D
hmm foglalkozz a barátnöddel xD
de amugy paladin nekem a kedvencem!(énis wowozok és mellette mindenre van idöm) :D
Megnyugtatlak, hogy egy eredeti szerver, amin nagyrészt magyarok vannak, ott ugyanolyan idióták gyűlnek össze, mint egy törtön :)
Ugye kedves BS ally playerek? :)
paladin legyél mert fejlődésre tökéletes és pve-ben lehet dps heal és tank is amíg a rogue csak dps.
és amíg a paladin arra veri hogy ő sebezhetetlen 10 mp-ig addig a rogue arra veri hogy lestunnol és mozdulni sem bbírsz mert ha feloldod megint lestunnol és kinyír szal nem tökmindegy? :D
meg attól függ ha csakis a pvpt szereted akkor rogue legyél mert az inkább pvpre jó mint pvere ha meg sokoldalúan mind2 t akarsz játszani akkor pala
de ha nem szereted az unalmas csapkodós spelleket hanem szereted mondjuk a varázslós cuccokat akkor pala
ha pedig inkább az erőszakot szereted akkor rogue. rajtad múlik ha nemtudod eldönteni akkor ecpeccel számold ki mert mind2 kari gyorsan fejlődik és ha megunod akkor kezded a másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!