Steam probléma?
Figyelt kérdés
Na szóval. Nem tudom a steam accountom-nak a jelszavát és amin a amin van account freeamailen van aminek szintén nem tudom a jelszavát mivel a freeamail akkora egy rakás fos, hogy csak biztonsági kérdéssel tudom bizonyítani, hogy tényleg az enyém-e ezért úgy néz ki hogy ez veszett ügy, hogy abba valaha is betudjak lépni. Olyan esetleg nem lehet csinálni, hogy átíratom a steamem egy másik email címre?2015. jún. 12. 21:26
1/3 Tengor válasza:
Tény, hogy a freemail nem a legmegbízhatóbb szolgáltató, de valamit ócsárolni úgy, hogy te felejtettél el legalább két jelszót, az "komikus".
Ha van vásárolt terméked (termékeid), amiről van számla, kulcs, stb, akkor írhatsz a team supportnak egy szívhez szóló levelet és TALÁN ajánlanak valami megoldást. Ha nincs ilyen terméked, akkor annak a fióknak búcsút mondhatsz.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot megírtam. Szerintem azért nem várhatják el, hogy megjegyezzem a majd 5-6 éves freemailem biztonsági kérdését legalább egy másodlagos email cím módszert bevezethettek volna.
2015. jún. 12. 21:51
3/3 Tengor válasza:
Igazából miért ne várhatnák el? A biztonsági kérdésnek az lenne a lényege, hogy egyrészt csak te tudd, másrészt pedig ne egy random jelszó legyen (amilyennek a jelszónak kellene lennie), hanem valami, amit tudsz kötni valamihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!