Egyik napról a másikra lelassult a gépem, mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Helló, szóval a számítógépem (egy rosszabb gamer pc) kb. egy hete eléggé lelassult (szóval kb azt kell elképzelni, hogy ami eddig 1,5mb/s-cel jött az most kb 75Kb/s), és nem tudom mi lehet a probléma, 3 vírusírtó is van a gépen, egyik sem jelez semmit, a töredezettségmentesítést már próbáltam, és a C-n is van elég hely. Tudja valaki, hogy mi lehet a probléma/Hogy oldhatnám meg? A válaszokat előre is köszönöm.2015. jún. 11. 18:22
2/6 A kérdező kommentje:
Nem, de nem értem mi köze lehet hozzá, ha jól tudom az az internethez kell, csakhogy nekem az egész számítógépem lelassult, a windows intézőtől az internetig minden.
2015. jún. 11. 18:30
3/6 anonim válasza:
mondjuk ha fut egyszerre 3 vírusírtó az tuti nem használ.. malware bytes-ot is szedd le, futtasd. Meg nézd meg a háttérben/automatikusan futó programokat.
4/6 A kérdező kommentje:
A futó programokat ki szoktam kapcsolgatni, vírusírtó jegyében meg én bízom az avastban, és nem szeretnék még 1 programot a gépemre, amit úgysem használok, akármilyen jó is. Attól tartok, hogy a hardverrel lesz probléma (meghajtó, alaplap, akármi) és ahhoz nem sokat értek...
2015. jún. 11. 18:55
5/6 anonim válasza:
A malwarebytes scan nem vírusirtó. Tedd fel, nyomj scant, térjünk vissza rá utána!
6/6 A kérdező kommentje:
Telepítettem, futtattam, eddig úgy néz ki, hogy minden a régi, de nem akarom elszólni magam, nagyon köszönöm a választ.
2015. jún. 11. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!