PCX Garanciális ügyintézéséről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Közületek van olyan akinek már volt garis ügye a pcx-nél? Ha volt, milyen volt(idő, hozzáállás)? Eddig szinte semmi pozitívumot nem hallottam róluk, csak negatívumot, de az is régebbről (2011), pl.: h a terméket majdnem 4 hónapon át (vagy több?:/) javítgatták. De van hogy 2 hét alatt visszaküldik, de hibásan és újra szervizbe kell vinni.
Azért kérdezem ezt, mert lehet hogy tőlük fogok pc-s alkatrészeket vásárolni, és hátha megváltozott azóta az ügyfél szolgálat.
2015. jún. 12. 18:31
1/7 anonim válasza:
Nekem volt garanciáztatás, 1 éve. Az egyetlen pozitívum, amit megtudok említeni, hogy gyorsan reagálnak az e-mailekre. Nálam 1 hetet késett a futár, aztán 2 hónapig semmi érdemleges infó, majd amikor írtam, h elállnék a vásárlástól(ez hétfői napon történt), azon a héten pénteken jött vissza a cucc. Igaz, amikor visszakaptam azt hittem agyvérzést kapok, mivel a gépház sérült több helyen is -amivel bebugyoláltam a cuccot, azt nem tették rá, csak beleb*szták a dobozba-, szóval ha gariztatni kell készülj fel erre. Bár nem olvastam túl sok a pozitívat a többi webshop garis ügyintézéséről sem.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, a többi helyről is csak rosszat hallani. De legalább a gari javítás után működött a géped?
2015. jún. 12. 19:48
3/7 anonim válasza:
Igen, semmi gondja nem volt fél évig, az alaplap megint bénázott, vettem egy másikat máshol.
4/7 A kérdező kommentje:
Esetleg megtudhatom h honnan vetted az új lapot?
2015. jún. 12. 20:14
5/7 anonim válasza:
Aqua-nál vettem, eddig jól muzsikál, bár csak pár hete van meg.
6/7 A kérdező kommentje:
Aquanal okt. Közepén vettem egy 500gb wd blue hddt. Januárban volt valami vele, ismerősöm mondta h rossz a hdd, aztán hirtelen megjavult, és meg kellett formázni, aztán a hdd sentinel azt jelzi h 98% kondíció, 1 gyenge sector. Most ugyanez a probléma lépett föl, nem akar bootolni, fagyassal kezdődött minden. Cdrol probalom formázni(ez viszonylag sikerült), de nem engedi telepíteni a windowst vlmiert, és néha nem is érzékeli a vinyot. Nyáron lehet h visszaviszem gariztatni, remélem nem kell csalódnom.
2015. jún. 12. 21:24
7/7 anonim válasza:
Minél hamarabb vidd vissza, ne várj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!