Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » XP-ről megéri Windows 8-ra,...

XP-ről megéri Windows 8-ra, vagy inkább később 10-re váltani?

Figyelt kérdés

Szeretnék új gépet vásárolni. Ahhoz pedig jól jönne egy biztonságos operációs rendszer.

Sokallom a pénzt érte,de inkább,mint egy kalózverzió. A kérdésem tehát,hogy melyiket éri meg megvenni? A Windows 8-at,hogy aztán arról frissítsen ingyen 10-esre,vagy várjam meg a 10-est és lehet,hogy drágább?

2015. jún. 9. 19:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Olvasás közben eszembejutott,hogy csak 1 évig lesz ingyenesen frissíthető a WIN-8-asról 10-re a rendszer. Vagyis ha az egy év lejárta után újraraknám a gépet már csak a 8-assal futhatnék. Jól gondolom? Mert ha így van akkor inkább megéri a 10-est megvenni drágábban,mint a 8-asról frissíteni,és vigyázni nehogy újra kelljen rakni a rendszert.

2015. jún. 12. 14:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem várd neg míg megvásárolható lesz.Mert ettől a frissítéstől a gép nem lesz gyorsabb csak más lesz a Windows.Én meg várok a Windows 10 MSDN-re. :P
2015. jún. 12. 14:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem úgy logikus, hogy a meglévő legális Windows 7 vagy Windows 8 kulccsal frissítés után aktiválni tudod az új (Windows 10), valamint a régi rendszerek valamelyikét (Windows 7 vagy 8) is. De ezzel a kulccsal csak egy gépen és csak egy rendszer (Windows 7 vagy 8 vagy 10) lesz legálisan aktiválható. Tehát később tetszés szerint bármelyik rendszer újratelepíthető és aktiválható, még a Windows 10 is, amennyiben egy éven belül frissítettél.
2015. jún. 12. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!