CSGO-sok, ti milyen célkeresztel játszotok és hogyan alak ult ki az egérérzékenység?
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy ki mi mellet szavazna? kicsi vékony célkereszt, vastagabb kicsi, vagy esetleg a nagy célkeresztek közül ti melyiket ajánlanátok? Melyik a legjobb célkereszt szín a játékban?
Igazából lassan 600 órám lesz csben és az a problémám, hogy nincs egy normális célkeresztem (vagyis gyakran váltogatom és nem tudom, hogy melyik lenne az ideális) Vannak olyan videók, ahol vastag kicsi célkeresztek vannak, de azok nekem a játékban nem úgy néznek ki, mint a videóban. Nektek hogyan alakult ki az egérzékenység? Hogyan tudtátok kialakítani? Kérek mindekit, aki tud,az segítsen, nagyon megköszönném! :)
azért nem úgy néz ki mert pl ha én ( beállítók egy crosshair_size 3,crosshair_gap -1 ,crosshair_thiknes 1.5 az 640x 480 ban nagyobb és másabb lesz mint full hd-ban.
én pl most 640x480 ban játszok mert úgy jobban adja illetve 2.7 és 3.0 között variálom az érzékenységet ami attól is függ hogy mekkor dpi-re van be lőve az egér ismétlem nem az hogy mennyit tud maxon ha nem mekkora alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!