Ha érdekel egy kis feszesítő edzésprogram, ami könnyen követhető akkor írj privit (110 kilóról fogytam le 70-re)
2014. ápr. 22. 11:57
3/20 anonim válasza:
Nem is az alakkal van a főgond, hanem azzal a bőrrel! He hát az milyen? Nagyon ráncos, narancsbőrös vagy. Nem akarok gyökér lenni, de kajak azzal van a legnagyobb gond.
4/20 anonim válasza:
Cucu malacnak biztosan... :D
5/20 anonim válasza:
Nem vagyok bunkó....De ez csak egy vélemény lesz...
az én véleményem... Hát.. Annak jönne be, aki kb. olyan mint a képen lévő nem tom ki.... Vagy egy kicsit..
"súlyosab" ^^ De nyugi, ez csak egy őszinte vélemény voolt, és jóindulat, nem bunkózás egy bunkó 16éves sráctól^^
2014. ápr. 22. 11:59
6/20 anonim válasza:
Szerintem abszolút látszik a bőrödön: ha nem ennél annyit, és mozognál ,lefogynál... egy fél év kis odafigyelés után rakj fel új képet, egész más lesz a srácok véleménye
de így nem. még pippantásra sem. bocsi. Rajtad múlik.
2014. ápr. 22. 11:59
7/20 anonim válasza:
Inkább fogyj le.
Ja, az már bunkóság, ha nem tetszik valakinek az ultrakövér, hányinger alakod ? Az a bőr meg...
Sajnálom, jóhogy nemfog mindenki nyalni,hogy jaj nem gond ez, ne szégyelld. De, ezt szégyellni kell. Nincs elég akaratod ahhoz, hogy lefogyj... :)
2014. ápr. 22. 12:00
8/20 anonim válasza:
nem egészséges.
a saját érdekedben fogynod kellene.
2014. ápr. 22. 12:00
9/20 anonim válasza:
borzasztóan elhanyagolod a tested.... az a bőr rettenet és igazából az a sok fölöslges zsír is a bőr alatt....nem értem ha azt akarod hogy bejöjjön valakinek az alakod akkor miért nem teszel érte?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!