Milyen játékok futnak ezen a gépen kék halál nélkül? Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3. 00Ghz 2.99 Ghz 1 Gb ram
Rakj már fel egy Windows XP-t ha játszani akarsz!
Sem a ram sem proci, sem a kártya nem elég a Win7 hez vagy a Vistához.
Miért nem mindjárt Win 98-at tetettek fel? Annak még kisebb az erőforrás igénye!
Az XP elavult, szép volt, jó volt, de ne ajánlgassuk már!
(Jó, egy esetben lehet ajánlani, ha előtte a hálókártyát kiszereljük a gépből)
# 23
Jaj menjél már…
Ezzel a frissítéses hülyeségeddel is meg a lejártáságával. Az egész Windows XP kariere alatt egyszer sem frissítettem, mint szinte kb senki. De utánna a Win7 sőt a 8.1-et sem. Akkor inkább ajálngassál neki egy új gépet… Az biztos olcsóbb mint felrakni egy XP-t aztán minden gondja megoldódna. Erre a gépre az kell. Ezen nincs mit magyarázni. Kész punkt und. Linuxxal sem járna jobban. Sőt sokkal lassabb lenne mint az XP, bármien ablakkezelővel. Nem beszélve arról, hogy játszani akar és biztos nem open arénát… Hanem normális DX játékokat. Erre a gépre dögivel van abban a korszakban jó játék. Nem beszélve a linuxok biztonságárol, ëvtizeses foltokat foltoztak be nem rég rajta. Sokkal több, lyuk van, volt benne mint egy Windows XP-be. Még se bánta senki. Szóval enyit a halókártyáról. Linux disztrobúciók alatt már a GNU/Linux 1.0 alatt sem kellett volna halókártyát használni. Szóval nyugodtan fel teheti a Windows XP-t.
#25, a lopott oprendszer használók között elterjedt nézed, hogy nincs szükség a frissítésre és hasonlók. Ez onnan indult, hogy egyes frissítések a korábban működő liszensz érvényesítést lebuktatták. És amíg nem volt megoldás, addig jött, hogy XY frissítést ki kell kapcsolni. Mivel ez a legtöbbnek macerás jött a még egyszerűbb: nem kell frissítés. Persze lehet, hogy neked van igazad és a sok biztonsági szakember téved és az MS is csak poénból öl milliókat (milliárdokat?) a frissítésekbe.
Nem baj, játsszon DX-es játékokkal, de aztán ne az ő gépe legyen, ami teleszemeteli a netet, mert összeszedett valami vírus, csak mert a gépén egy ezer éves hiba még mindig megtalálható.
Mondok egy példát:
Lehet, hogy te a lopott, rossz fékbetéttel szerelt autódat biztonsági öv nélkül használod. Egyrészt nem zavar, amíg ezt a saját telkeden teszed, mások veszélyeztetése nélkül (internet kábelél kihúz), de amint kimész vele a közútra már igen is problémát okoz. Lehet, hogy nem ölsz meg senkit, lehet, hogy évek alatt nem ölsz meg senkit. De lehet, hogy első alkalommal.
Most mit magyarázol a semmin?
Mi köze van ahhoz, hogy nem frissít valaki ahhoz, hogy kalóz Windows-t használ? O.o Ki mondott neked ilyet?
Nem megy az értő olvasás?
Nem mintha nem lehetne egy kalóz rendszert ugyan úgy frissíteni… Egy olyan ismerősöm sem kapott semmien kulcs ellenörző frissítést amiről te beszélsz pedig frissítik mindig a warez Windows-t.
Elvből nem frissítette kb senki az XP-t mert lassította az egészet utánna. Én meg mikor az svchost a 8GB ramomból 4-et foglal, amúgy lövöm is ki az msconfig meg a szolgáltásokból az updatet. Majd szűnik is meg a gond örökre.
Nekem ne mondj példákat. A semmit ne akarad megmagyarázni.
Vagy mondjak én is egyet?
Van egy hülye felhasználó éretlenkedik, hogy a linux sem volt sosem biztonságos és tele volt lyukkal mégse érdekelt senkit, de az XP-től már fosik. Ebben semmi különbség sincs. Vagy átsiklottál a linux-os dolgon?
De aki egy Windows-t össze tudd vírusosni annak számológépet sem adnék. Én ncoreozok miótta élek, de forog a TPB is. Sem virusírtó nincs, de még defender is le van tíltva. Még a nasa is megnézhetné gépet egy kártevő vagy kártékony kódot sem találna. Egyszerűen tudni kell letölteni, netezni. De az olyanok mint te akik már vírus írtó és update nélkűl sem mernek netezni… hát…
Aki meg mégis vírust kap az meg is érdemli, ha bamba.
Minek az ilyennek akkor internet? Hogy itt éretlenkedjen és a semmiről beszéljen?
Erre a Windows XP való vagy a kuka. Ezen hiába értetlenkedik bárki is.
#27, mielőtt az értő olvasásról írsz olvasd el kérlek ismté a hozzászólásomat. Szerintem nem klingon nyelven írtam le, hogy a frissítések kikapcsolása és a kalóz verzió milyen kapcsolatban áll egymással. Egyébként igen, az XP belassul a frissítésektől. De erre nem az a megoldás, hogy kikapcsoljuk a frissítést!
Ha az általad említett felhasználói körtől elvennéd a számítógépet (és a telefont és az okos TV-t és a ...) akkor meglehetősen szűk réteg maradna, aki jogosult lenne számítógépet használni.
A linuxos zagyvaságodra szándékosan nem reagáltam. Igen foltoztak évtizedes foltot. És azon kívül mennyi hibát fedeznek fel rajta naponta? Sokat, mennyi idő alatt javítják? Napok, max 1-2 hét. XP-re mikor jön a következő javítás? Lassan másfél éve nem jött. Akkor miről beszélünk?
"Egyébként igen, az XP belassul a frissítésektől De erre nem az a megoldás, hogy kikapcsoljuk a frissítést!"
Persze nem, biztosan ki kell venni a hálókártyát nem?...
"Ha az általad említett felhasználói körtől elvennéd a számítógépet (és a telefont és az okos TV-t és a ...) akkor meglehetősen szűk réteg maradna, aki jogosult lenne számítógépet használni."
- Elég szomorú, hogy (ennyi) ilyen buta ember van. De remélem csak a ismerősi körödről van szó.
"A linuxos zagyvaságodra szándékosan nem reagáltam. Igen foltoztak évtizedes foltot. És azon kívül mennyi hibát fedeznek fel rajta naponta? Sokat, mennyi idő alatt javítják? Napok, max 1-2 hét. XP-re mikor jön a következő javítás? Lassan másfél éve nem jött. Akkor miről beszélünk?
-Csak tudod van különbség ha évtizedes hibákat javítanak vagy mert már azért nem updateelnek mert nincs rá támogatás... (ami így is igen hosszú lett)
Nem tudom ezen mit nem lehet érteni, de még ez akkor sem jelent semmit. Megint miről beszélsz? A semmiről. Még mindig, csak Windows XP kell a gépre és főlég a felhasználásra (miatt).
Ha nincs netkapcsolat akkor egyrészt a géped a net felől védett. Még mindig összeszedhetsz vírust pen drvie-on és hasonlón, de ha már megtörtént a baj, legalább a netet és a hálózatot nem szemeteled teli.
Mi a különbség? Oké, hogy régi hiba, de egyrészt ha már felfedezik, akkor rövid időn belül javítja a közösség v. az illetékes. Ha ezen hibát kihasználva ezer számra törnék fel az asztali gépeket és szervereket, akkor gondolod, hogy még mindig javítatlan lenne?
Arról beszélek, hogy káros az, ha terjeszted a butaságot, hogy használjanak XP-t, mert azzal a mai napig nincs probléma, mert te látsz 3 gépet, amin XP fut és véletlenül nincs velük baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!