Max Steel kérdése:
Milyen játékok futnak ezen a gépen kék halál nélkül? Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3. 00Ghz 2.99 Ghz 1 Gb ram
Figyelt kérdés
2015. jún. 8. 13:51
1/31 Tengor válasza:
Ha jó a gép, akkor minden játék, ami elindul kék halál nélkül fog futni. Ha hibás a rendszer, akkor ennek megfelelően bármi dobhat kék halált.
Hibás a rendszered? Mik a tünetek?
2/31 A kérdező kommentje:
Hát ha játszok akkor előjön egy idő után a kék halál
nvdlddkm.sys
2015. jún. 8. 13:57
4/31 A kérdező kommentje:
Azt hogy kell megnézni és mi az átlag?
2015. jún. 8. 13:59
5/31 anonim válasza:
Nem jó a drivered. Nem kompatibilis az operációs rendszerrel.
6/31 A kérdező kommentje:
Ha videókártya(nvidia geforce fx 5200) driverre gondoltál akkor én nem találtam csak WinVistára
Nekem a gépem Win7 ultimate
2015. jún. 8. 14:12
7/31 Tengor válasza:
Ki volt az a kontár, aki telepítette a gépet? Ultimate huszár...
Egy Aida 32-vel rá tudsz nézni a hőfokokra.
8/31 donfetibo válasza:
Itt meg találod a pontos drivert a kártyádhoz és Win7 Ultihoz, ha nem megy ott van egy olyan opció, hogy "auto detect GPU"
☺☻
9/31 anonim válasza:
Vagy a videokártyád haldoklik, vagy a Vista driver rossz, próbáld ki Windows Xpvel, úgy ki tudnád szűrni a hibát
10/31 A kérdező kommentje:
Utolsó: A WinXp-t már próbáltam az nem sikerült utánna tettem fel a Vistáét
2015. jún. 8. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!