Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szeretnék beújítani egy erős...

Szeretnék beújítani egy erős számítógépet, hogy én is jó játékokkal játszhassak. Gyűjtögetem a pénzt erre a gépre, megéri megvenni, hozzáértők szerintetek is? (link)

Figyelt kérdés

Tudom nem drága gép (legtöbbőtöknek), mert lehet ide jön valaki és azt mondta, nah mi ez a gép te, ilyet vettem 5 éve, meg ennyi pénzt kapok naponta kajára anyucitól. De hát bizony vannak helyzetek, és nem lehet mindenkinek pénzes anyuci és apuci. Szóval ezt a gépet tervezem megvenni.

[link]

Felhasználása az sokrétü lenne. ETS2, Rigs of Rods, BeamNG, Next car game, GTA 5, Titanfall, Fl Studio, Sony vegas pro, The Wicher 3, Dying Light, dead rising 3 stb...

2015. jún. 6. 09:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Inkább tanulnád meg a Google használatát mint itt leoltani a GYKs-okat akik segíteni probálnak!Te inkább vedd meg az elöre összerakott szemetett...
2015. jún. 6. 22:22
 22/27 A kérdező kommentje:
Kedves normális nevü csákány. Itt épp egy segíteni akaroval társalgok, aki normálisan segít is nekem, te meg idejössz és elküldesz a vérbe, mert nem ahgyom? Sok az IQ barátom. Azt küldtem el, aki élböl össze hordott midnennek, mert előre összerakottat akartam venni, ha szépen inteligens emberi módon mondta volna hogy nem azt kéne, akkor máshogy reagáltam volna éső vele is máshogy reagálok, mert inteligens ember módjárasegít. szóval először tájékozódj mielőtt trollkodsz. És mit keressek a googleba, ha nem értek hozzá?
2015. jún. 6. 22:30
 23/27 anonim ***** válasza:
Ezzel a hozzászolásoddal megmutattad mennyi az IQ-d.
2015. jún. 6. 22:32
 24/27 A kérdező kommentje:
értem! :)
2015. jún. 6. 22:44
 25/27 anonim ***** válasza:
Nyugi nem akartam veszekedést.De kérlek ha valamit szeretnél kérni lehetőleg normálisan.Mert az a besültél egy kicsit felhuzott mert itt az IT kérdések 50% az hogy ennyi pénzből milyen konfig.
2015. jún. 6. 22:50
 26/27 anonim ***** válasza:

Én is pcx-en raktam össze, tehát ott biztosan kijön ennyiből! :) Lehet valamit félrenyomtál...

Oprendszer az nincs benne az árban. A játékok miatt sajnos muszáj windows-t raknod! Én nem buzdítalak a kalózkodásra, de ha a keretből nem futja ki akkor be lehet szerezni más forrásból is. Kb ~30e a win8.1

Hangkártyából nagyon széles a választék. Nem vagyok zenész, de úgy gondolom kezdő szinten egy Focusrite szerintem felesleges (és mocsok drága). Szerintem olyanoktól kérdezd ezt meg akik szoktak stúdiózni, mert bár technikailag tudom mi kell hozzá, de ez csak elmélet. Hogy gyakorlatban melyik válik be azt inkább az tudja, aki használja is! :)

Kezdetnek olvass utána:

[link]

(régi cikk, a piacon ezeket szerintem jórészt már csak használtan kapnád, de az elvek hasonlóak tehát lehet belőle tanulni)

2015. jún. 6. 23:06
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :D Én egy forintot se adnék ki a mocsok win 8.1 ért, nem hogy még 30 ezert, jézus atya úr isten, mi a lófarok olyan drága abban a trágyakupacban? Annyi pénzből egy erős hangkártyát, vagy + 8gb ramot, esetleg jó kis billentyűzetet, egeret fülest lehet venni. de egy oprendszerért ennyit kiadni. Jázus máriám, ez valami bődületesen nagy vicc. Igen, kalózoldalakról szoktam leszedni. Mert egy oprendszerért ennyit ki nem adnék soha..
2015. jún. 6. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!