Szeretnék beújítani egy erős számítógépet, hogy én is jó játékokkal játszhassak. Gyűjtögetem a pénzt erre a gépre, megéri megvenni, hozzáértők szerintetek is? (link)
Tudom nem drága gép (legtöbbőtöknek), mert lehet ide jön valaki és azt mondta, nah mi ez a gép te, ilyet vettem 5 éve, meg ennyi pénzt kapok naponta kajára anyucitól. De hát bizony vannak helyzetek, és nem lehet mindenkinek pénzes anyuci és apuci. Szóval ezt a gépet tervezem megvenni.
Felhasználása az sokrétü lenne. ETS2, Rigs of Rods, BeamNG, Next car game, GTA 5, Titanfall, Fl Studio, Sony vegas pro, The Wicher 3, Dying Light, dead rising 3 stb...
Én is pcx-en raktam össze, tehát ott biztosan kijön ennyiből! :) Lehet valamit félrenyomtál...
Oprendszer az nincs benne az árban. A játékok miatt sajnos muszáj windows-t raknod! Én nem buzdítalak a kalózkodásra, de ha a keretből nem futja ki akkor be lehet szerezni más forrásból is. Kb ~30e a win8.1
Hangkártyából nagyon széles a választék. Nem vagyok zenész, de úgy gondolom kezdő szinten egy Focusrite szerintem felesleges (és mocsok drága). Szerintem olyanoktól kérdezd ezt meg akik szoktak stúdiózni, mert bár technikailag tudom mi kell hozzá, de ez csak elmélet. Hogy gyakorlatban melyik válik be azt inkább az tudja, aki használja is! :)
Kezdetnek olvass utána:
(régi cikk, a piacon ezeket szerintem jórészt már csak használtan kapnád, de az elvek hasonlóak tehát lehet belőle tanulni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!