Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szeretnék beújítani egy erős...

Szeretnék beújítani egy erős számítógépet, hogy én is jó játékokkal játszhassak. Gyűjtögetem a pénzt erre a gépre, megéri megvenni, hozzáértők szerintetek is? (link)

Figyelt kérdés

Tudom nem drága gép (legtöbbőtöknek), mert lehet ide jön valaki és azt mondta, nah mi ez a gép te, ilyet vettem 5 éve, meg ennyi pénzt kapok naponta kajára anyucitól. De hát bizony vannak helyzetek, és nem lehet mindenkinek pénzes anyuci és apuci. Szóval ezt a gépet tervezem megvenni.

[link]

Felhasználása az sokrétü lenne. ETS2, Rigs of Rods, BeamNG, Next car game, GTA 5, Titanfall, Fl Studio, Sony vegas pro, The Wicher 3, Dying Light, dead rising 3 stb...

2015. jún. 6. 09:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

az itteni keresőbe beírod, hogy game pc és kidob félszázat az elmúlt egy hónapból. pcxen összeszerelve ki is szállítják neked. Jelezte is, mikor kiírtad a kérdésedet, hogy először keress rá, nincs e hasonló témájú és bizony van.

"Tudom nem drága gép (legtöbbőtöknek)..." ezt honnan a pics*ból szedted?

2015. jún. 6. 15:26
 12/27 anonim ***** válasza:

#9 Ezt nekem címezted? Mert nem értem ezt a hangnemet. Én azon voltam kiakadva, hogy van aki azt hiszi ez féláron is kijön, pedig nem így van. Azt mondtam, hogy ez 10-15eFt-al lesz olcsóbb, ha alkatrészenként veszed.

Ehhez nem kell 8 diploma. Az itt felsorolt alkatrészek árát kikeresed pcx-en és máris rájössz az árkülönbözetre! (Igen, pontosan ezek az alkatrészek! Kivéve a ház, azt nem forgalmazzák, abból csak árban hasonlót kerestem.) Tehát eleve értelmetlen azon vitatkozni, hogy mi éri meg jobban, mert ezek TÉNYEK!

"De ha meg egy kupac trágya lesz belőle, felkereslek és kihajtom belőled az árát." <-- Azt hiszed így bárki is segíteni fog?

"Na lássuk te milyen gépet állítasz össze. Szerintem itt besültél." Már nem egy gépet összeraktam (még itt az oldalon is) ugyanis ez a szakmám. Bármilyen hihetetlen, de informatikusként nem vágna hanyatt a feladat, hogy összeállítsak egy nyamvadt asztali gépet! De ilyen stílusban nem hiszem, hogy rászánok erre egy percet is, hogy összeírjam!

A gond ott kezdődik, hogy akik itt segítenek neked egy rohadt forintot sem kapnak azért, hogy tanácsokkal ellássanak így nem érdekünk (vagyis eddig nem volt az), hogy megszívassunk. Ellenben az üzletben lévő "szakembereknek" érdekük, hogy rád sózzák azt, amit nem tudnak eladni. (Vagy jelen esetben rátegyék a hasznukat!)

Segíteni is csak azon lehet, aki hajlandó elfogadni a tanácsot vagy emberi módon bír kommunikálni. Tehát nyugodtan vedd meg ezen az áron (nem olyan rossz vétel) aztán kezdj vele amit akarsz.

2015. jún. 6. 17:42
 13/27 A kérdező kommentje:
nem neked modntam csak az azt mondta hogy élettelen vagyok mert nem magam állítom össze a gépet.
2015. jún. 6. 17:53
 14/27 anonim ***** válasza:

Akkor hagyd figyelmen kívül amit írtam...

itt egy gép minőségi alkatrészekből, jó hűtésű erősebb vga-val.

Ízelítő a kártya tudásából: https://www.youtube.com/watch?v=QSx9w0OR23s

Asus B85M-G alaplap

Asus GTX970 4GB DDR5 GTX970-DC2OC

Chieftec CTG-500-80PB OEM táp

Cooler Master Elite Knight 350

Corsair 2 x 4GB DDR3 CMX8GX3M2A1600C9

Intel Core i5-4460 processzor

Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX

(árba beleszámoltam az 5000Ft összeszerelési díjat)

így: 251 572Ft

Ez teljesen jó (sokáig) játékra de még amatőr videóvágásra is HD-ben. 4K-hoz már növelném a memória méretét, de van fejlesztési lehetőség, mert maradtak szabad slotok. Elsősorban játékokat írtál így ahhoz raktam össze.

Esetleg a programok indulása és böngészés gyorsítható SSD hozzáadásával (ez mérettől és típustól függően kb 15-20k). Ha komolyabban akarsz Fl Studio-t használni, akkor célszerű egy (akár külső) hangkártya beszerzése a jobb hangminőség és az ASIO driver érdekében. Ez szintén igényektől függően... határ a csillagos ég!

Egyébként meghallgathatsz még pár összeállítást, de a kérdések között is kereshetsz, mert elég sok van!

2015. jún. 6. 18:18
 15/27 A kérdező kommentje:
A memória z igen csak kevé nekem. Most is 4 Gb van. Legalább 8-at szeretnék bele. És mennyibe kerülne egy nem túl profi, de egy az integráltnál jobb hangkártya? Azért így kérdezem, mert te értesz hozzá, szóval nem vagyok lusta megkeresni, mert azt se tudom mit keressek.
2015. jún. 6. 18:41
 16/27 A kérdező kommentje:
A ram-ot vissza szívom, félre olvastam. Akkor ha még mellé pakolom a 2x2gb ramot lesz 12.
2015. jún. 6. 18:51
 17/27 A kérdező kommentje:
Ja igen, és az operációs rendszer mennyibe fog fájni rá?
2015. jún. 6. 19:01
 18/27 A kérdező kommentje:
PCx en összeraktam, és nekem 292,685 Ft jött ki
2015. jún. 6. 19:02
 19/27 A kérdező kommentje:
És mi az az ssd és mit szolgál?
2015. jún. 6. 19:09
 20/27 anonim ***** válasza:
2015. jún. 6. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!