Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minden adatom hibás és sérült!...

Minden adatom hibás és sérült! Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Windows 7 oprendszer.

Azt vettem észre, hogy egyik képet sem nyitja meg, egyik hanganyagot sem játssza le, a jegyzettömbökben csak értelmetlen jelek vannak, hiába másolom át másik gépre, ott is sérültnek jelzi a fájlokat.

Minden anyagom ezen a vinyón van, borzasztó nagy veszteség lenne. A fájlok megvannak, látszanak de megnyitni nem lehet. Valami ötlet, segítség?

2015. jún. 5. 17:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok...

Sajnos el kell keserítselek, megtudtam, mi okozta ezt...

A "tettes" neve:

Win32/Filecoder.DA [Trója]

MÉLYSZÁNTÁS LESZ!!!

2015. jún. 5. 18:29
 22/26 anonim ***** válasza:

Te aztán alaposan beszoptál egy szép kis Trójait, ami rendesen hazavágta a géped.

Teljesen megsemmisítette, használhatatlanná tette fájljaid ez a gazfickó.

2015. jún. 5. 18:36
 23/26 A kérdező kommentje:
Még próbálkozok, elvileg van rá egy program. Hátha...
2015. jún. 5. 18:37
 24/26 anonim ***** válasza:

Akkor csak hajrá! :)

Várom a fejleményt!

2015. jún. 5. 18:50
 25/26 anonim ***** válasza:
Sikerült valami?
2015. jún. 6. 11:30
 26/26 anonim ***** válasza:
Egyszer régen nekem is hazavágta a gépemet egy ilyen kis piszok trójai, de éppen lementés után történt, a fájlok megmaradtak a mentési CD-n. Azóta nem sajnálom a pénzt az ESET-re (most éppen ezen a gépemen ESS8 van, NEM netről leszedett kóddal, hanem valódival. Nem vág földhöz egy évre az ára és kedvezmények is vannak). [link]
2015. jún. 6. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!