Minden adatom hibás és sérült! Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Windows 7 oprendszer.
Azt vettem észre, hogy egyik képet sem nyitja meg, egyik hanganyagot sem játssza le, a jegyzettömbökben csak értelmetlen jelek vannak, hiába másolom át másik gépre, ott is sérültnek jelzi a fájlokat.
Minden anyagom ezen a vinyón van, borzasztó nagy veszteség lenne. A fájlok megvannak, látszanak de megnyitni nem lehet. Valami ötlet, segítség?
2015. jún. 5. 17:18
12/26 Közveszélyes Kontár válasza:
#8 a K:urt is ilyen de mind nagyon dragan dolgozik legalabis regen igy volt, neked kel tudni megerne e sok szazezret fizetni erte, no de mivel nagyeselyel nem fizjkai serules mert akor nem mukodne a lemez, hanem virus igy max isten tudn'a viszaallitani vagy m'eg "o sem...
15/26 anonim válasza:
150k-tól 400k-ba fáj neked ha kellenek az adatok.
16/26 A kérdező kommentje:
Nekem megérne annyit, de sajnos egy darabig nem lesz annyi fölös pénzem. Csak attól félek, hogy még ők sem tudnak vele mit kezdeni...
2015. jún. 5. 18:08
17/26 anonim válasza:
Ha felülírva van azzal sok mindent nem biztos hogy tudnak tenni.
18/26 A kérdező kommentje:
Ettől tartok én is... :(
2015. jún. 5. 18:20
19/26 anonim válasza:
Ha értesz a gépekhez, te magad is megtudod csinálni az újratelepítést.
Vagy ha nem értel hozzá annyira, akkor megkéred egy haverod, ismerősöd, aki ingyen, vagy 1-2ezerért megcsinálja neked.
20/26 A kérdező kommentje:
Meg tudom csinálni, csak még nem fogtam fel teljesen a történteket, idő kell hozzá hogy rájöjjek, minden hiába, csak a mélyszántás segíthet... :(
2015. jún. 5. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!