Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi foglalja el a tárhelyemet?

Mi foglalja el a tárhelyemet?

Figyelt kérdés
Ma amikor bekapcsoltam a gépemet, 2,45 GB hely volt a C meghajtón. eltelt egy délután, most összesen 50 MB-om van. Mi okozza ezt és mit tehetek ellene?

2015. jún. 4. 21:24
 1/10 A kérdező kommentje:
amíg ezt kiírtam, ez lecsökkent 444 Kb-ra...
2015. jún. 4. 21:28
 2/10 anonim ***** válasza:
lehet az automatikus frissítés és telepítés be van kapcsolva és az okozhatta a kellemetlenséget.
2015. jún. 4. 21:30
 3/10 A kérdező kommentje:
de az nincs bekapcsolva
2015. jún. 4. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Pedig be kellene, de mindegy. A rendszervisszaállítás a tettes, azt kapcsold ki.
2015. jún. 4. 22:05
 5/10 fersk ***** válasza:
Nem muszáj kikapcsolni, elég ha limitálod a rendelkezésére bocsátott helyet.
2015. jún. 5. 02:13
 6/10 anonim ***** válasza:

A Windows az így működik. Hiába javasolnak hivatalosan 20 giga (!) helyet a Windows partíciónak, 50 giga alatt nem érdemes megállni, mert ilyen problémáid lesznek.

Minden egyes frissítéssel (meg még ki tudja mivel) egyre több helyet foglal el, és marhára frusztráló, hogy azt sem tudod, mire... Egy része a visszaállítás, de ha azokat törlöd, akkor sem áll vissza egy friss telepítés értékére.

Nekem virtuális gépen fut egy Windows 8. Kb. semmire nem használom, néhány frissítést letoltam rajta, és lám, 26 giga foglalt. Akkor a Microsoftnak miért nem ég le a pofájáról a bőr, hogy 20 gigát javasolnak?

2015. jún. 5. 09:16
 7/10 A kérdező kommentje:
és egész pontosan mi az amit jelenleg tenni tudok (részletesen, mert annyira nem értek hozzá.:|)
2015. jún. 7. 16:59
 8/10 fersk ***** válasza:

Esetleg (amikor egyébként jól működik minden) tiltsd le frissítést és kapcsold ki a rendszer visszaállítást.

Ezután Ccleaner.

2015. jún. 7. 23:41
 9/10 A kérdező kommentje:
És a visszallitast hogy kell kikapcsolni?
2015. jún. 8. 05:24
 10/10 fersk ***** válasza:
Minden (MINDEN) Windowsban van súgó! Beírod: rendszer visszaállítás.
2015. jún. 8. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!