Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » D:/ rendszerpartíción mi...

D:/ rendszerpartíción mi foglalja a helyet?

Figyelt kérdés
Annak idején készítettem egy D:/ partíciót, amit 50 gigásra hagytam, gondolván, hogy az majd elég lesz a Windows számára, minden más programot majd a nagy 500 gigás C:/-re telepítek. Már eleve azon csodálkoztam, hogy maga a Windows mappa 20 gigás lett a telepítés után, de még mindig volt 30 gb szabad helyem, úgyhogy túlságosan nem zavart. Azonban az a 30 GB is folyamatosan csökken, még úgy is, hogy a Dokumentumok mappát átirányítottam a nagy C meghajtóra. Midnössze 5 GB szabad helyem maradt, ami már kevesebb mint az alapvetően szükséges 10 százalék. Fogalmam sincs, mi telíti a helyet, ha az összes mappát a meghajtón belül kijelölöm (a rejtetteket is), és megnézem a tulajdonságokat, ott 28 GB-t ír ki az összes fájlra. De ha magát a meghajtót nézem meg jobb egérgombal, tulajdonságok, ott már 45 GB foglalt helyet ír. Ccleanert is lefuttattam, alig szabadított fel pár száz megát. Honnan, és mit kell törölnöm, hogy visszanyerjem a szabad helyeket?

2014. febr. 4. 16:30
 1/1 belapus ***** válasza:

Ezzel a programmal meg tudod nézni:

[link]

Van hordozható változata is:

[link]

2014. febr. 4. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!