Ez mi lehet és hogy tudom leállítani? (svchost. Exe)
Figyelt kérdés
Nemindul el a vírusírtóm, ésha egy programot megakarok nyitni akkor kiadja hogy felhasználói fiókok felügyelete és engedélyezni kell.
Adatok:
Program neve: svchost.com
Gyártó ismeretlen
Hogy tudnám ezt eltűntetni?
2015. máj. 30. 23:14
1/6 anonim válasza:
Nem érdemes leállítanod, ugyanis az futtatja a Windows különféle szolgáltatásait (SerViCeHOST.exe)
2/6 A kérdező kommentje:
De nem engedi elindítani a vírusírtómat sem, és nem enged megnyitni semmilyen progit anélkül hogy engedélyezném hogy módosításokat tegyen a gépemen..
2015. máj. 30. 23:20
3/6 A kérdező kommentje:
+ az asztalon a minialkalmazásokat sem tölti be és így elmosódtak az ikonok az asztalon:s
2015. máj. 30. 23:32
4/6 tabaki válasza:
Valahogy mégiscsak meg kéne nézetned a vírusirtóval. az, hogy önmagában fontos és szükséges, nem jelenti, hogy ne lehetne fertőzött. Hasonló probléma a közelmúltból:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6..
5/6 anonim válasza:
"+ az asztalon a minialkalmazásokat sem tölti be"
Na ez a baj! Több éve letiltotta a Microsoft, mert biztonsági lyukat jelentettek. Képzelem mennyire lehet up-to-date a rendszered. Szerintem csak az nem jár ki-be, aki nem akar.
6/6 A kérdező kommentje:
Végül sikerült megoldani:) Újratelepítetem a win7et és utána elkapta a vírusírtó a vírust:D Köszönöm a kommenteket, ment a zöld kéz
2015. jún. 1. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!