Mi éri meg jobban játékra, konzol vagy PC?
PC:több mindenre lehet használni,lehet ingyen játékot letölteni hozzá(torrent)
XBOX:Biztos lehets benne hogy amilyen játékot veszel hozzá 100%-ig müködik de elég drágák.
PC, ahogy írták multifunkciósabb, de próbálj meg egy mai játékkal egy 7-10 éves (akkor közép kategóriás) PC-n játszani... Esélytelen. A multi ingyenes, talán több ingyen játék is van PC-re, persze a jó címekért itt is fizetni kell. Mondjuk a Steam és a többiek folyamatosan akcióznak így olcsón lehet jó játékokhoz jutni.
Konzolok: szórakozásra való, youtube, net megy rajtuk, bár nem egészen erre valók. Adott generációra írt játék a generáció első gépén ugyan úgy fut, mint az utolsó legyártott darabon. A multi most már mindegyiknél fizetős, ha jól tudom, cserébe viszont havonta kapsz ingyen játékot. Azt mondják, hogy mivel fizetős a multi "komolyabb" a játékos közösség, kevesebb a troll. A játékok sajnos valóban drágábbak, mint a PC-sek.
Én személy szerint PS4-et vennék, de inkább személyes okokból, mint nem szakmaiból.
Haver ha rám hallgatsz, persze nem muszáj, veszel egy PC-t. Szerintem a mostani konzol felhozatal nevetséges, és úgy hogy veszel két játékot, teszem azt használtan és az mondjuk egy Mortal Combat X vagy hasonló 14.000. Most ha el tudod cserélni akkor is mindig egy-egy játék lesz nálad stb... És nem tudom mennyire vagy ilyen, de pl konzolokat nem lehet törni ... PC-n meg pl a witcher 3 vagy hasonló címek amin am sincs muli .. .leszeded torrentről... :D ami meg nagyon kell mert multizni akarsz megveszed... SOKKAL jobban jársz + xbox one kontroller támogatás amihez jön majd adapter szóval wireless is jó lesz hozzá . Szóval PC.
Persze ez csak saját vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!