Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A bus sebeség: 3600 MHz, vagy...

A bus sebeség: 3600 MHz, vagy 800 MHz, vagy 1600 Mhz, melyik a jobb (notebook-ot szeretnék venni)? Mire figyeljek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 10:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát első sorba tedd a processzort! az legyen core2duo 3.6ghz L3:4MB így körül belül és 1600mhz legyen a gyorsasága vagy 1000mhz a VGA legyen a legújabb és 1GB DDR5 vagy DDR4 és a videó kártya órajele haladja meg a 2Ghz ez RAM memória Minimum 4GB HDD 500GB vagy 1TB csak azért irtam igy mert ha játszásra akarod használni akkor érdemes most belrakni mert nem nagyon lehet cserélgetni utánna ha meg csak munka akk elég egy 1magos processzor meg minden olyan alacsonyan
2010. febr. 26. 11:56
 2/6 anonim ***** válasza:
esetleg ird le mien notebook ot akarsz
2010. febr. 26. 11:56
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem eléggé kemény ára lenne ha az első válaszolóra hallgatsz, de nem mondom hogy rosz volt a válasz, csak azt mondmo hogy irj le 1 árat, hogy tudjunk ajánlani valamit.meg azt is leirhatod hogy mire akarod használni. 17/f
2010. febr. 26. 11:58
 4/6 A kérdező kommentje:

Ár kb. 160 ezer (nincs több). Egyáltalán nem játékra használnám. Szükséges a tanulásomhoz (szövegszerk., excel, power point.. front page.. internet, dehát ezek alapok), szövegford-tolmácsolás, képek, (nem szórakoztató!) filmek tárolása és használata, DVD-re mentése...

Ajánlottak: Apple, Acer, Dell, Assus??,Voito??

Persze minden eladó a sajátját tartja a legjobbnak, vagy mindegyikre rámondja, hogy ez ezért jó, az azért jó... de mivel mégis laikus vagyok hozzá, elkélne a segítség! A notebook-on is nézegettem, de csak néhány paramétert ismerek.

2010. febr. 28. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Arra amit irtal egy komoly netbook is eleg, 80-90 ezer korul HP Accer Dell, bmelyik jo.
2010. márc. 5. 07:25
 6/6 anonim ***** válasza:
HP t vegyél , nézd a wincheszter kapacitását, minimum 500 giga legyen, a videokártyábol ne kérj erőset. ugy nem lesz drága sem és lesz egy nagyon jo laptopod, de vehetsz asust is nekem is az van, megvagyok vele elégedve
2010. márc. 5. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!