Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan töröljem le? Mi a...

Hogyan töröljem le? Mi a teendő? Mi lehet az? Asus F5Sr Notebookom van

Figyelt kérdés
az e és a d mneghajton már régen lettt 2 mappa, eleinte nem törödtem vele, azt hittem valami fontos rendszerfájlok vannnak benne, de aztán windowst cseréltem és ottmaradt. Le akartam törölni, de azt irta szüntesd meg az irásvédettséget, igy is tettem, vagyis megprobáltam, Kiirta An error occured applaying attributes to the file, és van olyan lehetőség hogy Ignore gondolom kihagyást vagy továbbot jelent és ha rákattintok még egy csomószor kijön , vagyis akkor inkább az ignore All ra kattintok, de olyan mintha semmit sem csináltam volna. Próbáltam külön külön a fileokat irásvédettből kivenni, de ugy sem ment. Mi a teendő? az egyik mappa neve : 481f72534bff43f519
2010. febr. 26. 10:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Próbáld meg az Unlocker programmal, nem biztos, hogy ezen is segít, de nekem már sokszor segített olyan mappákkal, amiről azt hittem nem tudom letörölni.

Ha mégsem menne, a hibaüzeneted beírtam a Google-ba, itt biztos találsz segítséget:

[link]

2010. febr. 26. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!