Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem működik? Asus F5sr...

Miért nem működik? Asus F5sr notebookom van.

Figyelt kérdés
Eléggé elavult volt a windowsom és ujratelepitettem , "Windows xp Freedom" ot raktam rá... próbáltam telepiteni a hangot de nem sikerül. ha a driver cdjéről telepitem azt irja ki hogy nincs ilyen hangeszköz, ha meg külön xp driverről (vagyis a netről leszedett laptopépomh hangkártyájához illő (eddig működött) ) telepitem, nem ir ki semmit, de nem is csinál semmit. megnyitom simánd a setup fájlt, és nem reagál, szereintetek mit tegyek? UI: eléggé értek a számitógépekhez, a faluban én telepitgetem a gépeket
2010. febr. 24. 12:28
 1/8 anonim ***** válasza:

csináld úgy hogy az eszközkezelőben nyomsz egy jobb gombot a hangkártyán, illesztőprogram frissítése, és tallózd be neki a telepítőt, magától meg fogja találni, ami még hiányzik neki.

Egyébként mért a Freedomot használod? Sima SP3 szerintem sokkal stabilabb.

2010. febr. 24. 12:46
 2/8 A kérdező kommentje:
nekem ezt tetstzik, amugy ezt már próbáltam, de azért köszi
2010. febr. 24. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Rövid időn belül a második eset, hogy a freedom nem telepít hangkártyát, vagy összeakad a driverrel. De ha neked ez tetszik...

Mi a pontos(!) típusa a hangvezérlőnek?

2010. febr. 24. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Pont ezért kérdeztem én is miért a freedom-ot használja, ugyanis szokott olyan gondja lenni hogy összeakad néhány driverrel...

2010. febr. 24. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:

2+

Még mindig nem tudom, mi a pontos típusa, de több helyütt azt olvasom, hogy UAA drivert telepíts először. Ilyet látsz valahol?

2010. febr. 24. 12:58
 6/8 A kérdező kommentje:

igen

van ilyen, nem tudom megnézni apontos tipusát, mingyárt még megpróbálom megkeresni!

2010. febr. 24. 13:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Jaah...

Az utóiratod miatt nem akartalak ilyen infókkal sértegetni, de akkor mégis leírom: Everest, Multimédia, PCI audio :D

2010. febr. 24. 13:10
 8/8 A kérdező kommentje:
NEm kell sértegetni, ezeket mind ismerem, de mind1 már teszek fel más windowst :( , ezért lusta is vagyok letölteni az everestet, de azért köszi a segitségeket
2010. febr. 24. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!