Miért nem működik? Asus F5sr notebookom van.
csináld úgy hogy az eszközkezelőben nyomsz egy jobb gombot a hangkártyán, illesztőprogram frissítése, és tallózd be neki a telepítőt, magától meg fogja találni, ami még hiányzik neki.
Egyébként mért a Freedomot használod? Sima SP3 szerintem sokkal stabilabb.
Rövid időn belül a második eset, hogy a freedom nem telepít hangkártyát, vagy összeakad a driverrel. De ha neked ez tetszik...
Mi a pontos(!) típusa a hangvezérlőnek?
1. vagyok
Pont ezért kérdeztem én is miért a freedom-ot használja, ugyanis szokott olyan gondja lenni hogy összeakad néhány driverrel...
2+
Még mindig nem tudom, mi a pontos típusa, de több helyütt azt olvasom, hogy UAA drivert telepíts először. Ilyet látsz valahol?
igen
van ilyen, nem tudom megnézni apontos tipusát, mingyárt még megpróbálom megkeresni!
Jaah...
Az utóiratod miatt nem akartalak ilyen infókkal sértegetni, de akkor mégis leírom: Everest, Multimédia, PCI audio :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!