Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kedvem támadt újra a GTA...

Kedvem támadt újra a GTA 3-hoz. Nem lehet csinálni valamit, hogy ne üldözzön az összes banda mindenütt?

Figyelt kérdés

Szerintem ezt nagyon elcseszték a játékban. Kiskoromban összetörtem a CD-jét, annyira elegem lett ebből a fos játékból. Élvezhetetlen szarnak tartottam, hogy nem lehet menni benne semerre, mindenütt lőnek rám ezerrel. Az első szigeten nem lehet végigmenni autóval, mert a Leone maffia Shotgunnal lő 2-3-at és már robban is az autó és halok meg...

Ti ezt nem utáltátok anno benne? Gyalog meg aztán főleg nem lehet menni, csak tankkal maximum, mindenütt. A kartelek is pl. AK-47-el lőnek.

Szerintem nagyon szarul volt megoldva, hiába megy az ember autóval, azonnal meglátják, de még a tankban is, abban a pillanatban belelátnak a kocsiba. Hiába megy az ember akár az adott banda autójával, rögtön lőnek. Tolatok teherautóval, fizikai képtelenség, hogy lássanak ki ül benne, mégis lőnek..

Erre régen kiskoromban olyan ideges tudtam lenni, hogy amellett, hogy széttörtem a CD-jét, fából készült tollasütőt kettőt is szétvertem a monitoron, a billentyűzetet szintén szétvertem és az asztalt is összerúgdostam :D Most így felnőttkoromban ott tartok, hogy pisztolyt fogok a monitorra és kedvem lenne szétlőni :D

Szóval lehet ezzel csinálni valamit, illetve ti nem utáltátok ezt?

2015. máj. 26. 07:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha ennyire idegbeteg vagy, akkor minek nyúlsz egyáltalán számítógépes játékokhoz?
2015. máj. 26. 07:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Kérdésre válaszolni nehéz?
2015. máj. 26. 07:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Én(millió másik játékossal együtt) borzasztóan élveztem a hatalmas szabadságot, foglalkoztam is azzal, hogy minden sarkon lőnek, amikor végre volt egy játék, ahol bármelyik sarok előtt elmehettem amikor csak kedvem tartotta. A vice city jobb, és ha jól emlékszem ott nem is lőnek mindenhonnan azonnal, mást nem tudok javasolni.
2015. máj. 26. 08:55
 4/9 A kérdező kommentje:

Húú hát nekem a Vice City volt az első GTA-m, és utána a 3. rész nagyon fura volt emiatt.

San Andreas-ban nagyon tetszik, hogy ki lehet írtani a bandákat, aztán már csak az a Los azték vagy milyen banda cseszeget, ha ott sétálunk a környéken belénk kötnek, aztán idővel kezdenek lőni. Szerintem sokkal jobb így. Autóval simán elmehetsz, megállhatsz ott.

GTA 4-ben meg már semmi ilyen és az 5 is tök jó. Csak emlékszem mennyire utáltam a 3.-at emiatt.

Most viszont gondoltam magyarosítva is végigviszem.

2015. máj. 26. 09:13
 5/9 anonim ***** válasza:
kis csákó...
2015. máj. 26. 11:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is pont most vettem elő a GTA 3-at, mert még sosem vittem végig teljesen a történetet, hát gondoltam most itt az idő! xD Én már a vége felé járok Shoreside Vale-ban. Portland-be nem is megyek, mert rögtön darálnak a bandák/maffiák. Szerintem is nagyon rossz. Rengeteg idegesítő dolog van még a játékban. Pl. az hogy a karakterünk, Claude Speed sosem beszél. Néma kis cs*cska. xD
2015. máj. 27. 02:45
 7/9 anonim ***** válasza:
néma kis dákó slukkoló XDDDDDD
2015. máj. 27. 08:12
 8/9 A kérdező kommentje:

Az, hogy néha elvileg azért van, mert az elején nyakon lövi Catalina.

Engem inkább az zavar még, hogy semmiféle kapcsolati szál sincs, nem tudni honnan ismeri meg állandóan az új embereket.

Meg Asuke-val jóban van, tesójával is, majd kap egy utasítást csak úgy egy csávótól ölje meg a tesót, majd utána megint állandóan Asuka-val van. :D Nekem ez a kétszínűség nem tetszik, meg a GTA-kban nekem mindig az a fura, hogy mindig mindenes a főhős. San Andreas-ban pl. lenézték, meg minden, azt mégis mikor visszajött, mindenki vele csináltatott mindent. :D

Kár, hogy nem ilyen Mafia szerű történetük van. Annak nagyon nagyon jó volt a sztorija.

2015. máj. 27. 09:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Bele lehetett írni a játékba és akkor nem lőnek sehol. Nem emlékszem már hogy kell meg igazából nem is írtam át, inkább szereztem egy tankot és azzal járkáltam. Az utolsó küldetéshez amúgy is kell a tank ha nem akarsz szívni.
2015. máj. 27. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!