Baja lesz a számítógépnek, ha működés közben kirántod a falból a dugóját?
Figyelt kérdés
Tehát mondjuk játszol és anyu bejön, mert nem fogasz szót és kirántsa a falból a dugót.
Lehet baja? Vagy csak a táp sérülhet?
2015. máj. 25. 22:07
1/11 anonim válasza:
Alaplapnak és a tápnak sem tesz jót.
2/11 anonim válasza:
NEM. és ez tapasztalat csak akkor lesz baja ha azzal a mozdulattal be is dugod
De a kisördög nem alszik
3/11 anonim válasza:
winyónak tuti nem jó és a többi (ha van) mozgó alkatrésznek.
4/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha egy 120.000 forintos alaplapod van, meg egy 700W os tápod.
2015. máj. 25. 22:11
5/11 anonim válasza:
én a helyedben inkább elkezdenék szót fogadni.
6/11 anonim válasza:
Lehet, én is javaslom a szófogadást, anyukádnak meg egy dühkezelési és informatika tréninget.
G.
7/11 anonim válasza:
Fogadj szót nekik, ne CSzz annyit :D
8/11 anonim válasza:
1-et értej fogadj szót neki és akkor nem lesz baj.:)
9/11 anonim válasza:
Előfordulhat, igen. Pár éve koliban éppen ezer szálon 7zip tömörítettem (100% lemezhasználattal), amikor a marhák lent a buliban kivágták a biztosítékot, és az egész épületben elment az áram. Miután visszajött, az összes vinyón chkdsk-elni kellett, és annyi hiba volt, hogy azt hittem, el se indul utána. Elindult, de másnap inkább újratelepítettem a gépet, biztos, ami biztos. Mázli, hogy legalább a hardver nem nyúvadt ki.
10/11 anonim válasza:
Ezen az alapon pillanatnyi áramszünet is vinne mindent. Maximum elveszik az amin épp dolgoztál, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!