Huncutpicur kérdése:
Hogyan működik (Origin)?
Figyelt kérdés
Hogyha veszek egy játékot Origin-en, mondjuk egy Battlefield 4-et és az adott kódot felhasználom, mert most kedvem van vele játszani, de később megunom vagy újra teszem a rendszert és le kell törölni. Mi van akkor, ha ezeket mind megtettem és újra szeretnék vele játszani? Akkor a kapott serial kulcsot újra fel tudom használni? Mert ugye akkor már 1x aktiváltam, 1 gépre már fel lett téve. Hogyan működik ez a rendszer?2015. máj. 18. 23:47
1/3 anonim válasza:
Persze, újra feltelepítheted. Egy felhasználóhoz lesz rendelve, nem géphez. A felhasználóval belépsz az új gépen, az letöltöd.
2/3 anonim válasza:
Ha van regisztrált accountod az Origin-hez (felhasználónév/jelszó) , a serial beírása után a játék ahhoz kötődik, bármikor megtalálod az Origin kliensben.
Ha újrarakod a gépet, ismét letöltöd az Origin klienst, telepíted, bejelentkezel, hopp, ott lesz minden játék, amit Originen vettél, vagy aktiváltál.
Klikk rá, letölt, telepít, játszik!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ment a zöld pacsi!
2015. máj. 20. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!