Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit lehet tenni?...

Ilyenkor mit lehet tenni? Origin jelszó visszaállítás miért nem működik?

Figyelt kérdés

Van egy origin fiókom egy e-mail címen, már rég nem használtam, elfelejtettem a jelszavamat, de teljesen biztos vagyok benne hogy ezen az e-mail címen volt és tudom a felhasználónevemet is.

A főoldalon az elfelejtett jelszóra mentem és behozott egy oldalt ami kérte az e-mail címemet vagy a felhasználónevemet. Ha beírom az e-mail címemet az oldal frissül egyet és visszavisz ugyanoda, nem csinál semmi, e-mailt nem kapok, ha beírom a felhasználónevemet akkor kiírja hogy "Elnézésedet kérjük, technikai nehézségeink támadtak. Kérjük, próbálkozz újra később!". Az egész support rendszer semmire sem jó, rákeresek és visszairányit a resetelős oldalra. Napok óta azt írja hogy később próbáljam újra, ilyenkor mit lehet csinálni?

2014. ápr. 17. 12:03
 1/1 szaszi11 válasza:

Szia, nekem is hasonló a gondom most és nem tudok játszani se a fifával se a sims-el, egyik játékkal sem ami elég nagy veszteség.

Kicsit már "elavult" ez a kérdés de szeretném tudni hogy megoldottad e valahogy.. Ha igen akkor tudnál segíteni kérlek?

2015. dec. 23. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!