Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyire elítélendő, megvetend...

Mennyire elítélendő, megvetendő az, hogy nő létemre számítástechnikával foglalkozom, valamint az, hogy egy ilyen vállalkozásban dolgozom?

Figyelt kérdés

2015. máj. 21. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire.
2015. máj. 21. 22:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Én semmi negatívat nem látok ebben.
2015. máj. 21. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Én elítéllek. Két év fegyházban végrehajtandó barbibaba csomagolás a büntetésed.
2015. máj. 21. 22:27
 4/8 Drone007 ***** válasza:
Nem egy női programozó ismerősöm van. Sokkal ügyesebbek, mint azt bárki gondolná. Én inkább csodálom a női IT-seket, és azon csodálkozom, hogy miért nincs több nő a szakmában.
2015. máj. 21. 22:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Azon csodálkozom, hogy tudsz ilyen hülyeséget kérdezni...
2015. máj. 22. 00:07
 6/8 tabaki ***** válasza:

Gyalázat! Hát a nőknek már semmi sem szent?

A vacsorát meg majd én fogom megfőzni, mi?

Tengor, pont most alszol? Miért nem osztod ki ezt a némbert? ;)

2015. máj. 22. 00:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem elítélendő vagy megvetendő. Okosnak lenni nem bűn.
2015. máj. 22. 00:38
 8/8 anonim ***** válasza:

2020-ra csak az Egyesült Államokban 1,4 millió új számítógépes állás fog keletkezni, de ezekből csak 460000 állást tudnak betölteni. Ezért a kormány ezerrel támogatja, hogy a lányok érdeklődését felkeltsék a számítógépek iránt. Pár év múlva a cégek térden állva, csekkfüzeteket lobogtatva fognak könyörögni minden informatikusnak, hogy dolgozzon náluk.

Sajnos idehaza milliószor elmaradottabbak vagyunk mind a technika, mind az emancipáció terén. Te pár év múlva majd mosolyogva végighallgatod a nénikéd "bezzeg az én időmben" szentbeszédét, aztán beülsz a szép autódba, hazamész a hatalmas házadba, és beülsz a jacuzziba egy pohár drága borral.

2015. máj. 22. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!