Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy ps3 fat 80GB-os...

Zsemle2 kérdése:

Van egy ps3 fat 80GB-os konzolom. Nem tudom mi lehet a baja tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
bekapcsolom elindítom a játékot és kb 10 perc múlva kiírja a sarokba hogy a rendszer túlmelegedett és 2 perc múlva ki is kapcsol. de ha másnap megint bekapcsolom és játszani akarok vele akár 10 órát is játszhatok (vagy többet) akkor sem jelentkezik ez a hiba. viszont elég zavaróan hangos. a piros led villog rajta. pasztát nem rég cseréltem ,előtte is így működött.hallottam valamiféle sárga led hibáról lehet hogy ez a baja ennek is? a válaszokat előre is köszönöm!

2015. máj. 19. 21:06
 1/2 anonim válasza:
Lehet hogy a ventillátort is érdemes lenne portalanítani, kicseréltetni. Illetve az egész gépet érdemes kitakarítani hogy ne maradjon benne por. Előfordulhat hogy sárga ledes lesz ez miatt is, nem elég neki a paszta.
2015. máj. 20. 06:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Ki is lett takarítva az újrapasztázással együtt. De így sem szünt meg a hiba. Már kb fél éve használom és ezeket minden héten egyszer megcsinálja, másnap pedig rendesen megy.
2015. máj. 21. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!