Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szretnék véleményt kérni...

Maronp kérdése:

Szretnék véleményt kérni erről a "konfigurációmról"?

Figyelt kérdés
Az a szitu hogy kéne már új gép, de nincsen nagy keretem rá, mert még kiskorú vagyok, ezért arra gondlltam hogy a mostani gépemet nagyjából felújítom. Van ebben 500 gb hdd, 4gb ram, vidikártya: AMD Radeon HD 6570, ezeket tartanám emg és amit vennék: i5-ös processzor, asrock z97 extreme 4,táp 600w-s ház, emg amibe belefér és kséz is vagyunk, meg talán egy procihűző.

2015. máj. 17. 21:43
 1/2 |Orfeusz| ***** válasza:
Ne így állj neki. Először is ha nincs sok pénzed, VGA-ra kell áldozni. A roci lehet még jó is, de ha újat veszel, akkor kell új lap is, ami azért pénzbe kerül. Meg ha nem értesz hozzá inkább csak egy árat írj.
2015. máj. 17. 22:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Értek hozzá, csak véleményeteket kértem ki, de azt írtam is hogy alapot+procit+házat+táp vennék a többit meghagynám, vagyis a hdd-t a ramot és a vga-t nem venném meg most, de az érdekel elsőnek hogy az AMD Radeon HD 6570-ás vga az hogy fotna azok mellett amit venni akarok új alkatrészeket
2015. máj. 18. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!