Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem kapcsol vissza a...

Miért nem kapcsol vissza a monitorom?

Figyelt kérdés
Ha a laptopom alvó állapotba kerül vagy alacsony az energiaállapota akk ugye készenlétben kapcsol és utána hiába kapcsolnám vissza kép nincs és semmi mást nem is tudok vele csinálni (gondolok itt pl arra, h épp zenén voltam és utána nem is tudom elindítani) mit lehetne vele csinálni??
2015. máj. 10. 17:57
 1/3 |Orfeusz| ***** válasza:
BIOS (UEFI) frissítés megoldhatja, vagy előtte mókolhatsz az energiagazdálkodási beállításokban.
2015. máj. 10. 18:02
 2/3 Gábor_79 ***** válasza:
Volt egy hasonló kérdés amire válaszoltam, de most nem találtam meg. Akkor azt találtam, hogy az energiagazdálkodási beállításoknál, az aktuális, speciális beállítások módosításánál, megkeresed a PCI Express-t. Kapcsolati állapot energiagazdálkodása beállítása "Ki". És nálam visszajön altatásból a kép ennél a beállításnál. Próbáld meg.
2015. máj. 10. 20:00
 3/3 A kérdező kommentje:
mindkettőkét próbáltam, de hiába :(
2015. máj. 22. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!