A monitorom nem kapcsol be. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Van egy ASUS VW195D monitorom, kikapcsoltam, majd beakartam kapcsolni, de nem reagál a gomb nyomására. Mi lehet a baj? Nem hiszem, hogy tönkrement volna. Minden rendesen van összekötve.2015. márc. 25. 12:31
1/7 anonim válasza:
Nyugodtan hidd csak el hogy tönkrement valami benne.
2/7 anonim válasza:
Pedig akkor vagy tönkrement, vagy jobb esetben a bekapcsológomb vacakol, esetleg megtört a kábel..
4/7 anonim válasza:
Ha nem világít semmi akkor vagy gomb vagy táp probléma.
5/7 A kérdező kommentje:
Tápkábelt cseréltem (van másik gép, monitorral) és működik, szóval nem a tápkábellel van gond. Viszont a másik gép az ASUS monitorral nem működik a másik tápkábellel sem. Próbáltam hosszan nyomni a bekapcsoló gombot, de nem reagál.
2015. márc. 25. 12:52
7/7 anonim válasza:
Fórumokat olvasva elég sok embernek hibás a power gomb a ASUS VW195D-nél, ha pedig nem az akkor a tápáramkörben(nem kábel!) kell szétnézni hiba után. Mindenképpen szét kell szedni, attól függ mennyire vagy jártas elektronikában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!