Az nagyon gáz ha egy laptop felnyitásához 2 kéz kell?
Figyelt kérdés
Ugyértem rendeltünk egy 180000Ft-os laptopot és fogni kell alul is a gépet ha fel akarjuk nyitni. Ez ilyen árban nem ugy szokott lenni h csak fogjuk és felnyitjuk?2015. máj. 9. 23:04
1/8 anonim válasza:
igen ha egy kézzel felnyitósat akarsz az +50000Ft ami gondolom ebben nem volt benne.. komolyan ez milyen kérdés már?
2/8 anonim válasza:
Nem attól lesz drágább egy laptop, hogy könnyebben nyitható a teteje.
4/8 A kérdező kommentje:
miért gáz?
2015. máj. 9. 23:20
5/8 anonim válasza:
Én egy kézzel nyitom ki a hűtőszekrényt!Akkor én most menő vagyok?Ha lötyögne akkor mindig ki kellene támasztani a monitorját!Jó hogy nehezen lehet felnyitni,mert ugyebár nem a gravitáció tartja meg kinyitott állapotban!
6/8 Szirty válasza:
Tényleg nagy hülyeség a kérdés. Nem is értem hogy merülhet fel ilyen.
7/8 anonim válasza:
"Ez ilyen árban nem ugy szokott lenni h csak fogjuk és felnyitjuk?"
Ami drágább, az nem feltétlen jó is.
8/8 anonim válasza:
Enyém egy ezressel drágább viszont ha 1 méteren belülre megyek hozzá már nyitódik is fel. Szerintem ezt dobd ki a kukába és vegyél másfajtát...A végén még ragad rád egy minimális izom a két kezes felnyitásnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!