Miért szaggat a gépem a játékoktól egy idő után?
A gép:Asus X750L laptop
CPU:Intel Core I5-4200U 1,66Ghz turbo boost 2,66Ghz RAM:4Gb DDR3
VGA:Geforce 840M 2Gb
Mikor lecseréltem a win7-est a 8-asra formáztam az egész HDD-t. Felraktam a számomra alap progikat: Driverek, Chorme, K-lite, Steam, Nod32. Stb. Ezután tesztként Alien Isolation. Egyedül az élsimítást vettem ki minden High-on maradt. Így játszottam rajta órákon át anélkül, hogy csak egyszer is szaggatott volna. Aztán mindennap játszottam rajta egy kicsit és észrevehető volt a "leépülés". Kb egy héttel később már pár perc után nekiállt szaggatni. Nem is zavarna a dolog lévén laptopról van szó, nem várom, hogy lehozza a csillagokat. De szűz windows-nál ment tökéletesen. Fogalmam sincs, mi történhet pár nap alatt, ami ezt eredményezi. Nem telepítettem fel rá semmi mást azóta, még a win update is csak engedéllyel telepít, de még innen sem raktam fel semmit.
Felmelegedett akkor is, mikor frissen volt telepítve, de nem volt vele probléma.Azt pedig nem hiszem, hogy túl poros lenne mert pár hónapos a gép.
Gondoltam még a lapozó,vagy a hibernációs fájlokra, de addig nem akarok ezekhez hozzányúlni míg egy nálam hozzáértőbb ki nem okosít, hogy tényleg ez a probléma.
Simán lehet hogy elfogy menet közben a ramod. Javaslok egy bővítést ha van rá pénzed.
Esetleg a lapozó fájl méretét megnövelheted, de mivel (gondolom) 1 winyón vannak a játékok meg a lapozófájl, számottevő javulásra ne számíts.
én voltam #3
Még annyit hogy a hőmérsékletek rendben vannak?
Majd azért nézd már meg őket egy HWmonitor-ral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!