MIért szaggat a játék ha jó a gépem?
Figyelt kérdés
Lenovo z50 75 laptopom van 4 magos 2.1ghz proci, 8gb ram ddr3,
2048 MB AMD Radeon R7 M260DX vga és az euro truck simulator 2 közepes garfon kiscsit szaggat ha feljebb veszem nem is tudok vele játszani a felbontás full hd de ha lentebb veszem se jobb és nem is szép a kép mit csináljak
még egy kérdés hogy lehet fel húzni a proci 3,3 ghz re? a dobozára is rá van írva hogy fel lehet nem rég vettem. köszi előre is :D
2015. máj. 7. 11:11
1/6 anonim válasza:
kitudja:D nem kéne neki. viszont ez sehol sem erős gép, nem a leggyengébb de az a 4 mag akkor érne valamit ha érne valamit! pl: az én 61 ezres i5-ösöm önmagában szétalázza a te laposodat dobozzal együtt:D amúgy a vga lesz a ludas vagy driver..
2/6 A kérdező kommentje:
na de vágod legalább ets2 menjen már normálba :D egyébként driver van mert amig nem raktam fel a driver ugy szaggatott a játék h még az egér se mozdult :D
2015. máj. 7. 11:26
3/6 Tengor válasza:
A CPU automatikusan a magasabb órajelen kezd dolgozni, ha szükségét érzi. Neked ebbe kézzel nem kell belenyúlni.
Bár a gép a minimum gépigény felett van jóval, de nem éri el az ajánlottat, amire az is rátesz egy lapáttal, hogy laptopról van szó.
4/6 anonim válasza:
Első vagyok: ha kimondottan játékra használod a masinát akkor ne lapost vegyél 130-140 vagy 150-ért hanem 200-250 be egy asztali pc-t! A lapos nem azért 150 160 mert erős hanem mert mobil meg mert drágának kell lennie. De a 8gb sem ér annyit benne mint pl: egy pc-ben a 8. Amúgy ha jól olvastam, akkor az ajánlott gépigénynek is megfelel a lapos ami az adatokat illeti, de a gyakorlatban az nem pc hanem lapos.
5/6 A kérdező kommentje:
nekem 140 volt a keret egyrész másrészt pedig ugy vettem hogy hordozhato legyen de azért már valmi játékot vigyen érted...
2015. máj. 7. 12:12
6/6 anonim válasza:
az ets 2 amúgy elég komoly gépet kér minden erőforrást képes megenni amit talál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!