Norbert911 kérdése:
Laptopról újra birom telepíteni a win 8.1et?
Figyelt kérdés
Telepítettem a win.7et és a telepítés során az összes partíciót töröltem,mivel csak így birtam megoldani. A kérdésem az lenne hogy boot menün keresztül újra birnám rakni,ha igen akkor hogy? Vagy már csak más adathordozó segítségével birom összehozni?2015. máj. 9. 16:26
1/2 anonim válasza:
Ha egyszer már letörölted akkor csak adathordozóról tudod újratelepíteni.
2/2 anonim válasza:
Szerezz be egy telepítőt.Ha van DVD meghajtó akkor 1 telepítőlemezt ha nincs akkor pendrivera kell tenni.(Windows 7 USB tool-al).Aztán bebootolni.Azután a 7 particiónak le kell venni a méretét(EASUS particion magic home edition)és létrehozni még 1-et.(Ilyenkor fennál az adatvesztés veszélye!)Majd az üres particióra fell kell telepíteni a 8.1-et.Utána EasyBCD nevű a boot menüt meg lehet csinálni.( [link]
És a boot menüben ki lehet választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!