Mért nem engedi állítani a cpu hűtő venti fordulatszámát?
Figyelt kérdés
Biosban akárhogy állítgatom mindig ugyanannyin pörög az arctic freezer a30-am. Nem változik a fordulatszám, akkor se ha stabilitás tesztet futtatok ami megizzasztaná a cput. Azt írják 400-1350 fordulatszám között változik. Biosban lehet szabályozni cpu fan 1-et lvl 1-9-ig. Ha 1-re rakom akkor pörög 1100-et, ha 9re akkor 1350, lvl 4-en pedig 1200. A legkisebben nem a minimumot kéne? A gyári hűtőnél ott hallható volt a változás. Felraktam fullra akkor pörgött 6000ret, leszedtem akkor halk volt, amíg nem érte el a targetting temperaturt addig, utána beindult.
Az alaplapom egy asrock 970 pro3 r2.0. A speedfanra se reagál. Jó csatiba dugtam elvileg. Csak az zavar hogy ha nem használom akkor csökkenthetné, egyáltalán nem melegszik semmi.
2015. máj. 9. 14:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!