Hogyan tudom formázni második meghajtóként az SSD-t?
Van egy régebbi SSD-m, amin rajta van egy installált windows, és nem tudok eljutni odáig, hogy második meghajtónak beállítsam és formatáljam, mert amikor második SSD-nek berakom a gépbe, akkor nem indul el a számítógép. Zavarhatja újraindításnál, hogy két rendszer-SSD van benne?
Le tudná valaki írni, hogy milyen lépéseket kövessek, ha ezt a másik SSD-t be szeretném rakni meghajtónak és formázni szeretném (Win7 64bit)?
rádugsz mindent a gépre
indításkor belépsz a biosba, ott ki tudod választani(legtöbb biosban), hogy melyik winyóról akarsz indítani.
Elindítod nem azt amit formázni akarsz.
És leformázod simán.
Másik este, ha az alaplapod támogatja a hotswap-ot!!!, akkor
Csak azt az ssd-t kötöd rá, amit meg akarsz tartani, és ezzel elindítod. Win indulás után rákötöd a másik ssd-t. Majd formázod.
3. eset
csak azt az ssdt kötöd rá amit formázni akarsz. Beteszted a win7+ telepítő dvd-t, amjd arról bootolsz, mintha új wint telepítenél. A telepítés elején, mikor ki tudodo választani, hogy hova telepítenéd a wint, ott le tudod formázni az ssd-t, majd amikor elkészül a formázás, akkor kikapcsolod simán a gépet.
"Hát ha te jumperelsz egy SSD-t minimum elveszlek feleségül." :D :D :D
A hét kommentje! :D
Amúgy: [link]
G.
Köszönöm a válaszokat, főként az első kettőt.
"Ledaráltam" telepítővel úgy, hogy csak azt tettem be.
Szép napot mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!