Ha egy pendrive meghibásodott, a rajta lévő fájlokat meg lehet menteni? Egyáltalán, mitől tud egy pendrive meghibásodni, ha semmi mechanikai dolog nem érte? Mikor utoljára használtam, még semmi baja nem volt, most meg azt írja ki, hogy formázni kéne.
Figyelt kérdés
Nekem nagyon fontos dolgok vannak rajta. Ha formázom, minden eltűnik róla, így meg ugye használhatatlan. Hogyan tudnám a rajta lévő fájlokat előhozni és máshová menteni? Lehetséges ez valahogy? Nagyon fontos dolgaim vannak rajta, azt hittem, egy pendrive nem tud "elromlani". Kérlek, segítsetek!!!2015. ápr. 22. 09:34
1/3 anonim válasza:
töltsd le és küldd rá a pendrive-ra [link]
2/3 A kérdező kommentje:
És az mit csinál vele? Egyáltalán hogy tudom ráküldeni anélkül, hogy előtte formáznám? Bocsi, de én csak felhasználó szinten értek a számítógépekhez
Köszi a válaszod.
2015. ápr. 23. 20:19
3/3 anonim válasza:
ha letöltötted látni fogod, hogy formázás nélkül is megtalálja, és kiolvassa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!