Nist kérdése:
Miért nem indulnak a játékok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lenovo Z50 laptopomon nem indul el egy csomó játék. Telepítés után dupla katt az indító fájlra, egy kis homokóra és semmi. Próbáltam rendszergazdaként is indítani, nem sikerült. Az ijesztő, hogy még a folyamatok közt sem jelzi, hogy valami történne a programmal.
Valaki, valami ötlet?
2015. máj. 7. 16:12
1/4 anonim válasza:
i3+ gt 840m van benne ? milyen játékok? és milyen oprendszer ? vga driver telepítve van ?
2/4 A kérdező kommentje:
i3 gt820 win8.1 enterprise n
Minden driver telepítve van rajta.
Ma telepítettem 2 játékot (spec ops - line, Dead Island) a dead island szépen műkszik, a spec ops - al ugyanaz történik, mint a fent említettekben.
2015. máj. 8. 00:30
3/4 anonim válasza:
eredeti játékok ? próbáld úgy hogy tulajdonságok futtatás win7.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem eredetiek, próbáltam win7-ként futtatni, de ugyan az a probléma.
2015. máj. 8. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!